D.Kedžio mama nebenori jokių ekspertizių (papildyta)

Drąsiaus Kedžio kūną Kaune apžiūrėjo Lietuvos ekspertas, iš užsienio nutarta nekviesti. To nenori D.Kedžio mama Laimutė Kedienė.

Jei važiuodamas iš Vilniaus į Kauną D.Kedžio sesers Neringos vyras Aidas Venckus dar nežinojo ar kvies nepriklausomus ekspertus, po šeimos pasitarimo tapo aišku. Ne.

„To nepageidauja Drąsiaus mama, ji jau pavargo nuo visko, jos vienintelis noras yra kuo greičiau pamatyti sūnų. Ji žino, kad joks ekspertas jo nebeprikels“, - portalui kalbėjo D.Kedžio teta Audronė Skučienė.

Ji paneigė žiniasklaidoje pasirodžiusius gandus, esą į Lietuvą jau vyksta ekspertas iš Lenkijos. Drąsiaus kūną atvežtą į Jonučių laidojimo namus apžiūrėjo šeimos pakviestas ekspertas. Jis turėtų pasakyti, ar vyro mirtis buvo smurtinė.

Būtent šis klausimas dabar labiausiai domina beveik septynis mėnesius, kaip pagrindinio įtariamojo dvigubos žmogžudystės byloje ,ieškoto vyro artimuosius.

D.Kedžio tetų, jo sesers Neringos Venckienės ir pusseserės Sonatos Žukauskienės, pirmųjų vyro kūną atpažinusių Petrašiūnų morge, teigimu, smurto žymios akivaizdžios - per visą veidą nubėgusi kraujo srovė, ant veido ir kaklo matosi mėlynės.

Kad vyras atrodo smarkiai sumuštas matosi ir nuotraukose, kurias policijos pareigūnai rodė Šlienavos gyventojams.

Kad ant veido matėsi smurto požymių, portalui tvirtino ir vienas pirmųjų prie rasto kūno atsiradęs Samylų seniūnijos paštininkas Algimantas Vaičiulevičius. Jo teigimu, vyrui prie akies matėsi kraujo krešulys. „Lyg kažkuo būtų įdurta, o po to kraujas sukrešėjęs“, - kalbėjo A.Vaičiulevičius.

Jis taip pat teigia, kad vyro kaklas ir veidas buvo melsvi.

Paštininko teigimu, vyras buvo apsivilkęs sportinį kostiumą, o šalia gulėjo juodas medžiaginis paltas, dalis jo buvo po kūnu.

Rasta kūno padėtis taip pat verčia abejoti nurodytą mirties priežastimi. Anot laikinai generalinio prokuroro pareigas einančio Raimondo Petrausko, vyras rastas kniūpščias, veidu į žemę. Esą dėl to galėjo atsirasti tam tikri pakitimai veide. „Veidas deformavosi“, - aiškino prokuoras. 


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių