D.Kedžio dukra: man mama liepė apsimesti sergančia (išskirtinis įrašas)

Kova dėl Drąsiaus Kedžio penkiametės dukters virsta į karą be jokių taisyklių. Mergaitės globėja Neringa Venckienė teigia, kad per susitikimus su dukra Laimutė Stankūnaitė moko mergaitę meluoti.

Vasario 12 d. N.Venckienė sulaukė pranešimo iš Vaiko teisių apsaugos tarnybos, kad L.Stankūnaitė eilinį kartą atsisako pasimatymo su dukra, tačiau jau tą pačią dieną apie 14 val. iš tarnybos jai atsiunčiamas laiškas - motina persigalvojo, pasimatymas įvyks.

„Nuvežame vasario 15 d. į susitikimą, o po jo mergaitė skundžiasi, jog jai skauda pilvą, skauda galvą“, - portalui pasakojo N.Venckienė.

Tik išgirdusi apie negalavimus, D.Kedžio dukters globėja mergaitę iškart nuvežė į polikliniką. Kadangi buvo išeiginės, ši nedirbo, todėl apžiūrai mergaitė buvo nuvežta į Kauno klinikas.

Ją apžiūrint gydytojai Jūratei Masalskienei D.Kedžio dukra prasitarė, kad ji yra visiškai sveika, o sakyti, kad serga, jai liepusi motina. Šis mergaitės prisipažinimas buvo užfiksuotas garso įraše.

„Ji specialiai taip liepė vaikui kalbėti, po to sakys, kad aš neprižiūriu, kad mergaitę į susitikimus atvežu sergančią“, - motinos elgesiu piktinasi N.Venckienė.

Tačiau šįkart mergaitės globėja apsidraudė. Ji paėmė iš gydytojos pažymą, kurioje juodu ant balto parašyta, jog mergaitė sveika. Jau kitą dieną kartu su N.Venckienės sūnumi ji buvo baseine.

Ketvirtadienį, pasak N.Venckienės, keistas L.Stankūnaitės elgesys tęsiasi - jai nepatiko kelnės su kuriomis dukra atvyko į susitikimą su ja - ji ją apmovė kitomis, savo atsineštomis.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių