D.Kedžio atminimo pagerbimas įvyks

Nežiūrint į pastarųjų dienų įvykius, sekmadienį Drąsiaus Kedžio atminimas bus pagerbtas. Tai portalui patvirtino jo pusbrolis Tadas Skučas.

„Ne, niekas nesikeičia“, - teigė lygiai prieš mėnesį neaiškiomis aplinkybėmis mirusio D.Kedžio pusbrolis.

16 val. visi neabejingi D.Kedžio mirčiai ir jo dukrelės ilikimui yra laukiami Šlienavoje prie Kauno marių, vietoje kur balandžio 17 d. buvo rastas D.Kedžio kūnas, 18 val. - už mirusįjį Garliavos bažnyčioje bus aukojamos Šv.Mišios, o 19 val. - D.Kedžio atminimas bus pagerbtas prie jo kapo.

„Kviečiame susirinkti visus geros valios žmones ir pagerbti jo atminimą, kad Drąsiaus mirtis nebūtų beprasmė, o jo auka užmiršta“, - teigta anksčiau platintuose kvietimuose.

Atvyksiančių prašoma su savimi turėti žvakučių ir gėlių. „O žmones ateis kas su posmu eilių, kas su alyvų šakele.... susirinksime tam, kad Drąsiaus mirtis neliktų beprasmė ir jo auka nubūtų užmiršta!“, - rašoma pakvietime.

T.Skučas kol kas negalėjo pasakyti ar šiame minėjime dalyvaus D.Kedžio dukters globėja Neringa Vennckienė su mergaite. „Kiti šeimos nariai tikrai dalyvaus“, - sakė D.Kedžio pusbrolis.

Manoma, kad į minėjimą išvyks ir dalis žmonių, nuo penktadienio saugančių Kedžių ir Venckų namus. „Vieni vyks su mumis, kiti toliau pasiliks budėti“, - portalui kalbėjo T.Skučas.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių