D.Kedį šuniui prilyginęs teisėjas aiškinsis drausmės komisijai

Trečiadienį prieš Teisėjų etikos ir drausmės komisiją stos Drąsių Kedį bulterjerui prilyginęs Kauno apygardos teismo teisėjas Algimantas Smolskas. Jį šiai komisijai apskundė D.Kedžio mama Laimutė Kedienė ir teta Audronė Skučienė.

Moteris papiktino vienoje, Andrių Ūsą ir Laimutę Stankūnaitę nuolat ginančioje laidoje, dar pernai spalio 21 dieną pasakyti teisėjo žodžiai: „Gal jis (Drąsius Kedys) kaip bulterjeras, gal jam fas pasakė“.

L.Kedienės ir A.Skučienės nuomone, A.Smolskas neturi jokios teisės šmeižti ir žeminti D.Kedžio.  Be to, moterų įsitikinimu, teisėjui nedera net kalbėti ir filmuotis tokioje laidoje, kurioje pasirodo vienintelis pedoflijos bylos įtariamasis A.Ūsas, jo draugė L.Stankūnaitė, įtariamo pedofilija A.Ūso uošvienė Bena, „išminuotojas“, A.Ūso ir L.Stankūnaitės „meilės ekspertas“ Artūras Paulauskas, Filomena Taunytė su dėlių stiklainiu, A.Ūso, Jono Furmanavičiaus, Violetos Naruševičienės, L. Stankūnaitės draugai ir giminės.

„Manau, jog Kauno apygardos teismo teisėjas Algimantas Smolskas, šmeiždamas ir žemindamas mano sūnėną, lygindamas jį su šunimi, filmuodamasis su abejotinos reputacijos asmenimis, padarė Teismų įstatymo 83 straipsnio 2 dalyje numatytą nusižengimą ir jam turi būti iškelta drausmės byla “, - rašo L.Skučienė Teisėjų etikos ir drausmės komisijai adresuotame skunde.

Skundo pabaigoje ji prašo iškelti A.Smolskui drausmės bylą ir perduoti ją Teisėjų garbės teismui nagrinėti.

To paties pageidauja ir L.Kedienė.

Šiuos skundus teisėjų etikos ir drausmės komisijai D.Kedžio mama ir teta išsiuntė gegužės 3 d.


Šiame straipsnyje: KedysKedienėSkučienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių