Per dieną – keturi nužudymai: sūnus užmušė tėvą, brolis nudūrė brolį

Antradienį Lietuvoje užregistruoti keturi nužudymai - trys buvo įvykdyti per parą, vienas - praėjusią savaitę, tačiau tik dabar paaiškėjo smurtinės mirties aplinkybės. Dauguma mirtinai pasibaigusių konfliktų įvyko tarp neblaivių šeimos narių.

Praėjusį ketvirtadienį apie 10 val. Širvintų rajone, Zubelių kaimo sodyboje, pirties patalpoje, buvo rastas 54 metų R.K. lavonas be išorinių smurto žymių.

Pasak Policijos departamento, atlikus medicininę ekspertizę, nustatyta, kad mirtis smurtinė - nustatyti daugybiniai šonkaulių lūžimai, mirusysis buvo patyręs galvos traumą. Įtariamieji - 42 metų N.P. ir 56 metų brolis A.K. uždaryti į areštinę. Dar vienas įtariamasis, policijos įvardijamas kaip G.Ž., ieškomas.

Antradienio vidurdienį Vilniuje, Naujosios Vilnios rajone, A.Kojelavičiaus gatvėje, savo bute, rastas 65 metų V.J. lavonas sumušta galva. Įtariamasis 34 metų sūnus I. J sūnus uždarytas į areštinę. Jam nustatytos 1,08 promilės alkoholio.

Dar vienas vyras buvo nužudytas Vilniaus rajone. Apie 1 val. Vilkiškių kaime, namuose, vyriškis ginčo metu peiliu sužalojo 57 metų V.S. , kuris dėl durtinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Tą pačią dieną apie 12 val. V.S. ligoninėje mirė. Įtariamasis neblaivus brolis 59 metų G.S. uždarytas į areštinę. Jam nustatytos 2,77 promilės alkoholio.

Apie 13 val. Šiaulių rajone, Čigonų kaimo namo laiptinėje buvo rastas 47 metų L.P. lavonas be išorinių smurto žymių.

Pirminiais duomenimis, pagal Teismo medicinos ekspertą, mirtis smurtinė - vidinių organų sužalojimai.

Įtariamasis neblaivus 57 metų R.B. uždarytas į areštinę, jam nustatytos 1,23 promilės alkoholio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių