Didvyrė motina: žiauriai nužudyta dukrą norėjusi apsaugoti merė

Mere viename Meksikos miestelyje dirbusi Maria Santos Gorrostieta tapo tikra didvyre ne tik savo gimtinėje, bet ir visame pasaulyje. Moteris paaukojo savo gyvybę ir buvo nukankinta narkotikų mafijos narių tam, kad išsaugotų savo dukrelės gyvybę.

M. Santos Gorrostieta, kuri jau buvo išgyvenusi vieną pagrobimą, lapkričio 12 d. vežė savo jaunėlę dukrą į mokyklą. Staiga, jai kelią užtvėrė kitas automobilis, rašo dailymail.co.uk.

36 m. moteris prieš daugybės liudininkų akis buvo ištempta iš automobilio, sumušta ir įsodinta į kitą mašiną. Mušama moteris maldavo, kad pagrobėjai neliestų jos dukrelės.

Visą savaitę M. Santos Gorrostieta šeima - vyras ir trys vaikai - laukė pagrobėjų skambučio ir išpirkos sumos, tačiau jo taip ir nesulaukė. Moters kūnas buvo rastas subadytas, degintas ir sumuštas pakelėje.

Moteris šiais metais atsisakė apsaugos ir ją lydinčio policininko, nepaisant to, kad 2009 m. net du kartus mafijos atstovai pasikėsino į jos gyvybę. Pirmą kartą ji buvo pagrobta ir kankinta - tačiau tuomet jai pavyko išgyventi. Vos po kelių mėnesių, nežinomi asmenys jos automobilį suvarpė 30 kulkų, trys įsmigo į M. Santos Gorrostieta kūną.

Sužalojimai buvo tokie rimti, kad moterį skausmas turėjo lydėti visą gyvenimą, tačiau ir tada ji nepasidavė.

Moteris, sakydama kalbas, visada pabrėždavo, kad nepasiduos ir kovos iki galo. Už ramybę, vaikų ir žmonių saugumą. Už narkotikų mafijos sunaikinimą visiems laikams.

Narkotikų prekeiviai nuo 2006 metų, kai prezidentas Felipe Calderonas paskelbė naują įstatymą ir pradėjo prieš narkotikų prekeivius nukreiptą kampaniją, nužudė 50 tūkst. žmonių. Tarp jų - daugiau nei 20 su mafijos taisyklėmis nesutikusių merų.


Šiame straipsnyje: MafijanarkotikaididvyrėMeksika

NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
kad pas mus butu tokie merai, kovojantys su korupcija...arba seimunai...dabar seimunai -tai mazi duju terminalai...

to 1

to 1 portretas
visiskai pritariu. musu merai apsidziaugtu, jeigu mafijozai draugauti pasiulytu

Lydetu.

Lydetu. portretas
As pries mafija. Ir tegu prakeikia ja zmonija.kad jie visa gyvenima jaustu toki skausma ,ka jaucia ju nukankintieji .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių