Dėl pelkės – skrydis nuo kelio

Smarkus lietus pridarė nemalonumų Klaipėdos vairuotojams. Neįvertinę oro sąlygų, prasto matomumo, drėgnos kelio dangos jie sukėlė ne vieną eismo įvykį.

Užvakar vakare kelionė liūdnai baigėsi "VW Golf" vairuotojui. Ties Šilutės plento 100 namu vaikinas nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio, apsisuko ir atsitrenkė į medį.

Avarijos metu buvo sužalota mašinoje važiavusi 65 metų moteris. Greitosios medicinos pagalbos medikai ją nuvežė į ligoninę. Klaipėdietei diagnozuota burnos žaizda. Nukentėjusioji paguldyta į Veido ir žandikaulių chirurgijos skyrių.
Spėjama, jog nelaimė kilo dėl šlapios kelio dangos. Vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, o automobilio nesuvaldė, kai šis įvažiavo į balą.
Uostamiesčio policijos pareigūnai vakar iki pietų buvo užregistravę dešimt avarijų, įvykusių per savaitgalį.

Tačiau jų skaičius gerokai išaugtų pridėjus ir vadinamąsias "metalines" avarijas, kada susiduria du automobiliai, abu vairuotojai blaivūs ir aiškus avarijos kaltininkas. Tuomet vairuotojai kreipiasi tiesiai į draudimo kompanijas. Tokių avarijų savaitgalį uostamiestyje taip pat netrūko. Dėl jų prie didžiausių gatvių sankryžų susidarydavo spūstys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių