Dėl 15 centų vertės maišelio pensininkas į kalėjimą nesės

Vilniaus miesto 1 apylinkės teismas ketvirtadienį nusprendė nutraukti bylą, kurioje vilnietis pensininkas Rimas Kančys kaltintas pavogęs maišelį.

Teismas pranešė, kad byla nutraukta nesant administracinio teisės pažeidimo sudėties.

Apklausęs liudytoją, įvertinęs byloje surinktus ir ištirtus įrodymus, teismas nustatė, kad duomenų, jog R.Kančys vagystės būdu pagrobė parduotuvės maišelį, nepakanka, sako teismo pranešime.

R.Kančys surašytu administracinio teisės pažeidimo protokolu buvo kaltinamas tuo, kad šių metų liepos 18 dieną parduotuvėje „Iki“, Vilniuje, pagrobė maišelį už 15 centų.

R.Kančys su kaltinimu nesutiko ir teisme aiškino, kad priėjęs prie kasos ir išdėliojęs prekes paimtą maišelį palankstė ir laikė rankose. Kasininkei jis esą pasakęs, kad maišelis – parduotuvės. Nuskenuotas prekes sudėjęs į maišelį ir pasitraukęs nuo kasų vyras buvo sulaikytas parduotuvės apsaugos darbuotojo.

Teismo posėdžio metu buvo pateikti vaizdo įrašai.

Nutarimas per 20 dienų gali būti skundžiamas Vilniaus apygardos teismui per Vilniaus miesto 1 apylinkės teismą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anupras

anupras portretas
boikotas iki

as

as portretas
O gaila kad neses. Tokiam ekonominiam nusikalteliui iki gyvos galvos.

absurdu absurdas

absurdu absurdas portretas
Kazkoks kosmaras, 15 centru, teismas darbui isleiodo kelis tukstancius, stai eilinis jums pavyzdys, o ten kur milijonai isvaistyti, kur kalti zmones, jiems bylos niekada nera iskeltos, stai kokia demokratija Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių