D. Kuklierienė areštinėje matė žiurkes ir numetė 7 kilogramus

Mėnesį areštinėje praleidusi viešbučio „Romantic“ savininkė Dalia Kuklierienė pasakoja išgyvenusi tikrą pragarą. Moteris tikina praradusi 7 kilogramus, išverkusi du kibirus ašarų ir pergalvojusi visą savo gyvenimą, rašo portalas delfi.lt.  Apie mėnesį praleistą areštinėje D. Kurklierienė pasakojo „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“.

Sukčiavimo organizavimu, dokumento suklastojimu ar disponavimu suklastotu dokumentu bei papirkimu įtariamą D.Kuklierienę Panevėžio apylinkės teismas leido suimti sausio 9 dieną. Įtariama, kad prieš 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą galėjo būti parengtas planas kaip neteisėtai už Panevėžio miesto savivaldybės lėšas rekonstruoti uždarosios akcinės bendrovės „Via Unica“ viešbutį „Romantic“ Panevėžyje.

Apie pačią bylą verslininkė tikino negalinti kalbėti, tačiau vaizdžiai papasakojo apie gyvenimo sąlygas areštinėje.

„Atrodė, kad ne mėnesį, o pusę metų praleidau areštinėje. Pabuvau pragare", - laidos vedėjui Edmundui Jakilaičiui pasakojo moteris.

„Manau, kad jei žmogus papuola į kalėjimą jausdamas kaltę, tai jis galvoja, kad taip moka už savo klaidas. Bet kaip baisu, kai nesuvoki savo klaidos ir kai pagalvoji, kas gali būti toliau. Paskaičiau, kad pagal straipsnius, pagal kuriuos esu kaltinama, man gresia nuo 6 iki 8 metų", - sakė moteris.

„Patys areštinės darbuotojai stebėdavosi, kodėl mane vežioja. Vežiodavo automobiliu, kuris iš vidaus visas apšerkšnijęs. Kai sėdi, paltas prišąla prie sienos. Kitą kartą septynios moterys sėdėjom tokioj kameroj, gal 7 kvadratinių metrų, sėdėjom šešias su puse valandos. Be maisto, be vandens, be šviesos. Sutemus iš vadinamojo tualeto - skylės kampe - pradėjo lįsti žiurkės, maždaug 30 centimetrų dydžio" - prisimena D.Kuklierienė.

Vasario 6 dieną D. Kuklierienė buvo paleista už 80 tūkst. litų užstatą. Ji tikina, kad šiuos pinigus už ją sumokėjo tėvai pensininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matai

matai portretas
sako buvo kaip pragare,o tai ka vagies gabalui reikia buti kaip Tenerifes kurorte,teist ir sodint padla kokia 12 metu su visa turto konfiskacija

Robke

Robke portretas
I Panevezio istaiga,kokiems 10 metu!

atiduot

atiduot portretas
pusmenciams lai kameroj pereina per ja per visus galus is karto keli ir isbaladoja visas skyles,ir taip kokia desimt metu.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių