Byla dėl L.Stankūnaitės daryto poveikio dukrai nutraukta

Kauno miesto apylinkės prokuratūra nusprendė nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl Laimutės Stankūnaitės poveikio darymo dukrai. Tuo ją kaltino Drąsius Kedys.

Nors šis tyrimas buvo atliekamas Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate, o tyrimą visą laiką kontroliavo Kauno apygardos prokuratūra, nutartis nutraukti ikiteisminį tyrimą kažkodėl gauta iš Kauno miesto apylinkės prokuratūros.

„Mes šią nutartį be abejo skųsime, nes žinome, ką mergaitei aiškindavo L.Stankūnaitė ir kokį poveikį dukrai ji darė“, - portalui 1diena.lt sakė D.Kedžio dukters globėja Neringa Venckienė.

Dėl L.Stankūnaitės daromo poveikio dukrai į teisėsaugininkus kreipėsi D.Kedys. Šis tyrimas į kauno policiją buvo persiųstas iš Vilniaus apygardos prokuratūros. Pareiškimą įteikęs D.Kedys tvirtino, kad pradėjus kilti į viešumą pedofilijos skandalui, motina bandė daryti poveikį mergaitei - ją gąsdino, grasino.

Šiame tyrime kaip liudytoja buvo apklausta ir N.Venckienė ir D.Kedžio dukra.

Vis dėlto pareikšti įtarimų L.Stankūnaitei prokurorai nematė pagrindo, nors žiniasklaidos priemonėse buvo paskelbtas garso įrašas, kuriame D.Kedžio dukra ją apžiūrinčiai gydytojai pasakojo, kaip per pasimatymą mama ją mokė apsimesti sergančia.


Šiame straipsnyje: KedysKedytėStankūnaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių