Bus teisiamas prieš gyvenimo draugę smurtavęs vyras

Panevėžio rajono gyventojas bus teisiamas už savo gyvenimo draugės išžaginimą, grasinimą bei pasikėsinimą ją nužudyti.

Panevėžio rajone gyvenusio 47 metų S.Ž. byla perduota nagrinėti teismui, trečiadienį pranešė Panevėžio apygardos prokuratūra.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, prieš penkerius metus iš Radviliškio rajono į Panevėžio rajoną persikėlęs S.Ž. gyvenimo draugę rado Sujetų kaime.

Sausio 13-osios vakarą jis supyko, kad sugyventinė nusprendė išvažiuoti į užsienį ir padėti ten gyvenančiai dukrai auginti vaiką. Vyras suprato, kad po ketverių bendro gyvenimo metų jam teks išsikraustyti iš namų.

Bylos duomenimis, lovoje gulėjusiai moteriai jis peiliu perrėžė kaklą ir ranką. Visą tą naktį iki pat kitos dienos ryto moteris buvo mušama, spardoma ir žaginama. Smurtavęs sugyventinis neleido jai išeiti iš namų, pats sunkiai sužalotai moteriai irgi nekvietė medikų.

Kai moteris, tikėdamasi sulaukti kaimynų pagalbos, pamėgino ištrūkti į kiemą, pasivijęs vėl partempė ją į namą ir sumušė. Tik ryte, kai kankintojas išėjo iš namų ieškoti cigarečių, sunkiai sužalota moteris išdrįso nueiti pas kaimynę ir buvo išgabenta į ligoninę.

Sausio pabaigoje V.Ž. padarė naują nusikalstamą veiką - ankstų rytą veržėsi į buvusios gyvenimo draugės namus Sujetų kaime ir grasino nužudyti per namo virtuvės langą žiūrėjusią jos dukrą bei ją pačią.

Įstatymas už kėsinimąsi nužudyti artimą šeimos narį ar jo nužudymą numato laisvės atėmimo bausmę nuo 8 iki 20 metų arba iki gyvos galvos.


Šiame straipsnyje: smurtas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Degradas.

brudas

brudas portretas
silpnaprotis debilas tik taip gali elgtis su savo mergina ar moterim!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių