Biržuose – dviguba žmogžudystė: vyras nužudė motiną ir sugyventinę

Ankstų penktadienio rytą Biržų rajone, Didžiosios Panemunės kaime, rastos nužudytos dvi moterys.

Apie 4 val. gautas pranešimas, kad prie namų rasta mirusi, sumušta galva namo šeimininkės sūnaus 43-metų sugyventinė G. G. Manoma, kad ją nužudė 45-erių metų sugyventinis L. R., pranešė Panevėžio apskrities vyriausias policijos komisariatas.

Įtariamasis sulaikytas dviem paroms. Jam nustatytas 1,79 promilės girtumas. Vyras anksčiau neteistas.

Įvykio vietos apžiūros metu name rasta ir, kaip įtariama, nužudyta namo šeimininkė, įtariamojo motina E. R. Jai buvo 80 metų.

Biržų rajono policijos komisariatas dėl smurto šioje šeimoje pranešimų teigia negavęs. Pačeriaukštės seniūnas dėl Didžiosios Panemunės kaime gyvenusių įtariamojo ir jo motinos bei sugyventinės elgesio iš kaimo gyventojų nusiskundimų taip pat esą negavo. Manoma, kad šeimoje buvo girtaujama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu bliamba

nu bliamba portretas
koki biesa deda i alkocholi siais laikais.kad vyrai suzvereja,terorizuoja semas,zudo motinas,zmonas,sugyventines...kas darosi?kad ir moteriskes po "velnio lasu pavartojimo" gribiasi peilio nebe kocelo...keliuose "kominiai"vairuotojai,tik moterys prie vairo sulaikomos mazesnemis promilemis,bet vistiek...zodziu siaubas ant Lietuvos,ir ne kitaip
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių