Belgijos princesę stebina keista A.Ūso mirtis

Belgijos princesė Žaklina de Kroy ((Jacqueline de Croÿ) stebisi pedofilijos bylos įtariamojo Andriaus Ūso mirties aplinkybėmis. Jos nuomone, ši mirtis itin palanki teisėsaugai. 

Naujienas apie A.Ūso mirtį Belgijos princesė teigė išgirdusi ankčiau nei ją informavo nuolat su ja susirašinėjantys D.Kedžio šalininkai. „ Taip, naujienas girdėjau...Kaip keista, taip kvailai numirti,turint aplink apsaugą...ir kaip patogu teisėsaugai, jei visi bus negyvi,“ – apie vienintelio pedofilijos mirties įtariamojo mirtį parašė Žaklina de Kroy.

Aš nesu kantri belgė“, - žadėdama savo paramą Europos Sąjungoje judėjimui „Drąsiaus kelias“ - kurio garbės nare ji tapo, rašo Belgijos princesė Ž.de Kroy. 

Portalas gavo Belgijos princesės ir greitai oficialiu tapsiančiu judėjimo „Drąsiaus kelias“ narių susirašinėjimą. Viename iš savo laiškų Ž.de Kroy teigia, kad susipažinusi su Lietuvoje vykstančiais įvykiais ji yra sukrėsta ir šokiruota. „Mes netoleruosime, kad mergaitė būtų grąžinta motinai,vien tuo pagrindu, kad ji to nori“, - rašo Belgijos princesė.

Ž.de Kroy taip pat yra susidomėjusi D.Kedžio mirties aplinkybėmis. Išvydusi jai nusiųstas vyro lavono nuotraukas princesė nutebo, kad mūsų prokurorai ant D.Kedžio kūno kūno nepamatė jokių smurto žymių. Jai jie atrodo akivaizdūs.

Ž.de Kroy tapo judėjimo „Drąsiaus kelias“ nare ir žada kuo galėdama padėti jo pasekėjams kovojant su pedofilų klanu.

Belgija princesė kuruoja interneto portalą droitfondamental.eu ir jame nuolat aprašo naujienas iš Lietuvos.

Viename iš straipsnių šiame portale rašoma, kad sumušto 38 metų D.Kedžio kūnas buvo rastas visai netoli savo namų. „Keista, kad prokurorai nemato smurto priežasties ir pareiškia, kad mirtis natūrali – pagal oficialią versiją jis mirė girtas, užspringęs savo skrandžio turiniu. Visi Lietuvos žmonės tiki, kad jis buvo nužudytas“, - teigiama straipsnyje.

Toliau rašoma, kad D.Kedys kritikavo Lietuvos teisėtvarką ir vaiko teisių apsaugos organizacijas, kurios atsisakė imtis reikiamų veiksmų dėl jo dukters tvirkinimo. Nereaguojant teisėsaugai D.Kedys išplatino savo dukters pasakojimą internete, o po to įvyko dviguba žmogžudystė, anot portalo, išprovokavusi protestus visoje Lietuvoje.

Po to rašoma, kad D.Kedžio laidotuvėse dalyvavo apie 5 tūkst. žmonių ir pabrėžiama, kad Belgijos ir Prancūzijos spauda užuot rašiusi apie senus kunigų pedofilijos skandalus, susidomėtų pedofilija Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: KedysŪsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių