Belgijos ambasados rezidenciją Vilniuje apšvarino palangiškis?

Policija įtaria, kad juvelyrinius dirbinius ir 500 litų iš Belgijos ambasados rezidencijos Vilniuje pavogė Palangos miesto gyventojas.

Vagystė, kurios nuostoliai siekia apie 70 tūkst. litų, įvykdyta balandį Pasakų gatvėje.

Įtarimus dėl šio nusikaltimo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai pareiškė Palangos miesto gyventojui, anksčiau šešis kartus teistam 28 metų A.S.

Pasak policijos pranešimo, šiam asmeniui pareikšti įtarimai ir dėl kitos vagystės, padarytos taip pat balandį įsibraunant į namą Vilniuje, Pilaitėje.

Pareigūnų teigimu, vagystės buvo daromos labai kvalifikuotai ir kruopščiai, iš anksto pasiruošus, naktį, šeimininkams esant namuose ir miegant antruose aukštuose esančiuose miegamuosiuose. Buvo vagiami tik grynieji pinigai ir juvelyriniai dirbiniai.

Šiuo metu A.S. yra suimtas Klaipėdos apylinkės teismo nutartimi. A.S. įtariamas vagystėmis iš namų Klaipėdos regione.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai teigia turintys pagrindo įtarti, kad šis asmuo padaręs analogiškų nusikaltimų įvairiose Lietuvos vietose, todėl nukentėjusius ar turinčius informacijos apie jo nusikalstamą veiką prašo kreiptis. Pranešėjui pageidaujant anonimiškumas garantuojamas.


Šiame straipsnyje: vagystėvagis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių