Bėglys nuo pareigūnų slėpėsi po lova

Pirmadienį Šiaulių miesto policijos pareigūnai po keleto valandų paieškos viename Tilžės g. gyvenamojo namo bute iš palovės ištraukė tądien nuo jų pasprukusį ir besislapstantį 17 metų šiaulietį M.Š.

Nors vaikinas dar nepilnametis, tačiau teisėtvarkos pareigūnams jau gerai pažįstamas. Praėjusiais metais jis du kartus teistas už plėšimus.

Rugpjūčio mėnesį Šiaulių miesto apylinkės teismas jam skyrė 3 metus nelaisvės, tačiau teismo nuosprendžio vykdymą atidėjo, paskirdamas auklėjamojo poveikio priemones. Tačiau ši bausmė jam buvo neveiksminga.

Iki lapkričio pabaigos jis padarė dar keletą nusikaltimų ir buvo trims mėnesiams suimtas. Šiuo metu jis yra įtariamas trimis plėšimais ir vagyste.

Procesiniams veiksmams atlikti pirmadienio popietę Šiaulių miesto policijos komisariato tyrėjai M.Š. atvežė į Ievų gatvėje esantį gyvenamąjį namą. Iš čia jam nuo pareigūnų pavyko pasprukti.

Sutelkę jėgas policijos pareigūnai po keleto valandų septyniolikmetį surado viename Tilžės g. gyvenamojo namo bute pas savo pažįstamą merginą besislepiantį po lova.

Vaikinas grąžintas į Tardymo izoliatorių ir jam pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas - dėl pabėgimo.


Šiame straipsnyje: sulaikytas įtariamasis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių