Bankomatus sprogdinęs kaunietis kalės pusšeštų metų

Kauno miesto apylinkės teismas kalėti pusšeštų metų nuteisė vyrą, kuris bandė apvogti tris bankomatus juos sprogdindamas. Be to, nustatyta, kad vyras apvogė kelis butus.

Kauno miesto apylinkės teismas praėjusią savaitę išnagrinėjo baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai vagystėmis ir turto sunaikinimu ar sugadinimu pareikšti kauniečiui 31-erių A.K.

Pasak policijos Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato, nustatyta, kad teistas ir nedirbantis A.K. 2005 metais apvogė du butus, 2006 metais – vieną butą, o 2010 metų spalio-lapkričio mėnesiais pasikėsino apvogti tris bankomatus juos susprogdinant.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus tyrėjai pernai birželį baigė ikiteisminį tyrimą dėl vagysčių iš gyvenamųjų patalpų bei vagysčių iš bankomatų. Netrukus byla pasiekė teismą.

Dėl vagysčių iš butų bei bankomato bei turto sugadinimo buvo pareikšti civiliniai ieškiniai, todėl teismas nusprendė civilinius ieškinius patenkinti pilnai ir priteisti iš kaltinamojo A.K. 218 tūkst. 891 litą.

Kaltinamasis dėl vienos vagystės iš buto kaltu iš dalies prisipažino, tačiau neigė apvogęs kitus du butus. Bankomatų teigė nesprogdinęs ir iš jų nevogęs. Tačiau teismas nusprendė, kad jo kaltė įrodyta.


Šiame straipsnyje: bankomataivagystėsprogdinimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių