Avariją sukėlęs vaikinas apgailestavo, kad nenusipirks alkoholio

Ketvirtadienį, apie 17.40 val., Gargžduose neblaivus automobilio „Hyundai Coupe“ vairuotojas sukėlė avariją, dėl kurios sutriko eismas siaurute P. Cvirkos gatve, rašo portalas delfi.lt.

Korėjietiško automobilio 22-ejų metų vairuotojas Evaldas L. lengvame posūkyje išvažiavo į priešingą eismo juostą ir atsimušė į galinį automobilio „Mitsubishi Pajero“ ratą.

Klaipėdos rajono policijos pareigūnų alkoholio matuoklis parodė, kad jaunuolis, vairavęs „Hyundai“, yra neblaivus. Jo organizme rastos 2,13 prom. alkoholio.

Į įvykio vietą atėjusi netoliese gyvenanti jaunuolio mama buvo sukrėsta promilių kiekiu. Jaunuolis, neaišku, kam rodęs nepadorius gestus, teigė, kad baudas jis sumokės, mašiną pakeis dviračiu. Vaikinas apgailestavo, kad šis incidentas jam sukliudė nuvykti į parduotuvę ir nusipirkti dar alkoholio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liuse

liuse portretas
per mazos baudos uz vairavima neblaiviam butu 5 kartus didesnes dingtu noras taip elgtis arba dar didesnes taskosi tokie zmones abejingumu ir neatsakomybe gyvenimui kaip kokiu niekalu nesuvokia kad gyventi reikes dar ir rytoi ne tik siandien elgiasi lyg gyventu pats paskutine minute A S I L A I

ateitis

ateitis portretas
mūsų merginų liūdna, jei liks tik tokie jaunikiai

dviratis

dviratis portretas
ot gerai,pescias tegul varo snapsa pirkt.galetu paleist koki reida,gal po metu visus xrepus isgaudytu...reik kas 3 km po patruli,ir kad visiem duotu atsipust i alkotesteri.isgaudytu visus per menesi garantuotai
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių