Automobilių vagys kibo sostinės pareigūnams į atlapus

Sostinės policininkams automobilių vagis pavyko sučiupti tik po ilgų grumtynių. Nedorėlius pavyko sutramdyti tik panaudojus elektros šoką.

Trečiadienį 1 val. 25 min., buvo gautas pranešimas, kad S.Nėries gatvėje, prie 105 – uoju numeriu pažymėto namo, du asmenys, pasišviesdami žiebtuvėliais, apžiūrinėja automobilius ir bando į juos patekti.

Netrukus į įvykio vietą atvykę patruliai pastebėjo du tamsiais rūbais apsirengusius vaikinus, kurie, pamatę pareigūnus, bandė sprukti iš įvykio vietos. Sulaikant įtariamuosius, šie aktyviais veiksmais pasipriešino policijos pareigūnams, bandė juos sužaloti.

Patruliams teko panaudoti tarnybinį ginklą ir elektros impulsinį prietaisą TASER X-26. Po ilgų grumtynių abu įtariamieji buvo sulaikyti. Nustatytos jų asmenybės, tai A. K. (gimęs 1981 m.) ir A. K. (gimęs 1978 m.).

Vėliau paaiškėjo, kad ant įtariamųjų automobilio uždėti vogti valstybiniai numeriai.
Apžiūrėję sulaikytųjų automobilį, pareigūnai rado įvairių įrankių ir kitų priemonių, skirtų automobiliams grobti (skanerių, radijo stočių, kaukių, revolverį). Įvykio vietoje rastas „Audi“ markės automobilis su įsilaužimo požymiais.

Pradėtas ikiteisminis dėl pasikėsinimo pagrobti automobilį ir dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojams ar viešojo administravimo funkcijas atliekantiems asmenims.


Šiame straipsnyje: automobilių vagysvagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių