A.Ūsas puola jam neįtikusius žurnalistus

Pedofilija įtariamas Andrius Ūsas bando užtildyti jam neįtinkančius ir, anot jo šmeižikišką informaciją apie jį teikiančius, keturis žurnalistus.

Portalo žiniomis, A.Ūsas Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkui Dainiui Radzevičiui yra atsiuntęs laišką, kuriame prašo jį apginti nuo „parsidavusios, nužmogėjusios, praradusios bet kokias moralės normas „žiniasklaidos“ ir jos skleidžiamų, jokiais objektyviais FAKTAIS neparemtų, kliedesių“.

Anot A.Ūso, kreiptis į Lietuvos žurnalistų sąjungą jis nusprendė neapsikentęs šlykštaus „žiniasklaidos“ puolimo jo šeimos, artimųjų bei jo paties atžvilgiu.

Savo laiške vienintelis pedofilijos bylos įtariamasis, šaltinių teigimu, rašo, jog niekur neranda atsakymo, kas galėtų apginti jį, jo šeimos garbę bei sustabdyti masinę psichozę keliančių „pseudožurnalistų“ atakas. „Turiu mintyse Kristupą Krivicką, Rūtą Janutienę, Asta Kuznecovaitę, Audrę Kudabienę“, - įvardija jis.

A.Ūsas skundžiasi, kad jau daug kur kreipėsi, bet gauna tik, anot jo, kvailus atsirašinėjimus. „Nesuprantu, ką mūsų valstybėje veikia Žurnalistų etikos inspektorius, Žurnalistų ir leidėjų etikos komisija...Kur besikreipčiau, gaunu tik kvailus atsirašinejimus... Kas gali apginti tikrąjį žurnalisto vardą šioje valstybėje, kaip sustabdyti "pseudožurnalistus" nuo drastiškų, protu nesuvokiamu išpuolių bei "tyrimų"???“, - rašoma laiške.

Išdėstęs šiuos argumentus A.Ūsas D.Radzevičiaus prašo skirti jam nors pusvalandį ir patarimo, „kaip elgtis atsidūrus tokioje beprotiškoje situacijoje, kaip sutramdyti nuprotėjusius, patvoriais šliaužiojančius "žurnalistus", jų "operatorius" bei kitus pakalikus, skledžiančius tendencingas, melagingas, tikrovės neatitinkančias žinias, taip griaunant daugybės žmonių gyvenimus, valtybės pamatus bei žeminančius tikrųjų žurnalistų vardą“.

Pats D.Radzevičius šio laiško nekomentuoja.


Šiame straipsnyje: KedysŪsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių