Per ateinančius laisvadienius policija stiprins patruliavimą

Savaitgalį ir Vėlinėms skirtų laisvadienių metu policija stiprins patruliavimą žmonių susibūrimo vietose.

Pasak Policijos departamento, pareigūnai kreipsis į savivaldybes, kad būtų tinkamai apšviesti gyvenviečių ar miestų keliai, vietovės, esančios prie kapinių.

Policija pažymi, kad dėl kapų lankymo spalio pabaigoje ir lapkričio pradžioje visuose keliuose, ypač vedančiuose į kapines, padidėja transporto priemonių srautai, žmonėms iškyla problemų statant automobilius. Taip pat yra nemaža tikimybė, kad gali padaugėti vagysčių iš ilgesniam laikui be priežiūros paliktų automobilių, butų ir gyvenamųjų namų.

Pareigūnai pagal galimybes teiks pagalbą eismo dalyviams, informuos apie eismo sąlygų ypatumus, pablogėjusias eismo sąlygas (pavyzdžiui, eismo įvykius, apylankas, plikledį). Be to, esant būtinybei, pareigūnai stengsis pagerinti transporto priemonių pralaidumą keliuose, kreipsis į kelius prižiūrinčias organizacijas, prašydami apriboti atliekamus kelio darbus ir atlaisvinti važiuojamąją dalį.

Policijos pareigūnai primena transporto priemonių vairuotojams važiuoti neviršijant leistino greičio, praleisti pėsčiuosius, vykdyti kelio ženklų reikalavimus bei policijos pareigūnų nurodymus.

„Gyventojai turėtų atminti elementarias taisykles - išlipus iš automobilio tamsiu paros metu, apsirengti šviesą atspindinčią liemenę, o einant keliu - prisisegti atšvaitą ar pasišviesti kelią žibintuvėliu“, - teigia policija.


Šiame straipsnyje: patruliavimaseismo kontrolė

NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
Vairuotojai, pasiimkit pinigu, juk ilgasis savaitgalis- visi nori
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių