Aštuoniolikmetis iš Vilniaus į Ukmergę naktį ėjo basas

18-metis ukmergiškis namo iš Vilniaus naktį ėjo basas. Jis stebėjimui paguldytas į ligoninę, pranešė policija.

Pirmieji pėsčiomis keliu Vilnius - Panevėžys ėjusį žmogų pastebėjo Vilniaus miesto patruliai. Vaikinas buvo tik su kojinėmis, o vietoj batų ant kojų buvo užsidėjęs maišelius. Išsiaiškinę, kad jaunuolis yra iš Ukmergės rajono ir keliauja namo, pareigūnai jį nuvežė į Širvintas.

Čia pasitiko Širvintų rajono policijos komisariato patruliai. Jie susiskambino su Ukmergės rajono policijos komisariatu ir apie 4 val. ryto ketvirtadienį ties Krikštėnais pėstįjį keleivį perdavė ukmergiškiams.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai išsiaiškino, kad 18-metis keliautojas yra iš Vidiškių seniūnijos, Šlapių priemiesčio. Kadangi kilo įtarimas, kad vaikinas gali būti apšalęs galūnes, pirmiausiai jis buvo nugabentas į Ukmergės ligoninę. Medikai jaunuolį paguldė į ligoninę stebėjimui.

Pasak policijos pranešimo, jaunuolis paaiškino, kad jis į Vilnių buvo nuvažiavęs pas draugę, su kuria susipažino internetu. Kai draugė nepanoro jo įsileisti į namus, jis nusprendė pėsčiomis sugrįžti į Ukmergę. Tad apie 19 val. patraukė namų link. Beeinant suplyšo jo batai, todėl juos išmetė ir ant kojų užsidėjęs maišelius tęsė kelionę.

Kad aštuoniolikmetis yra paguldytas į ligoninę, policijos pareigūnai pranešė jo mamai.


Šiame straipsnyje: sniegasžiemasušalimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

matyt

matyt  portretas
suzavejo jaunuolio kelione is vokietijos pesciomis.

Vargšelis

Vargšelis portretas
Tik tiek galima pasakyti apie tą naivuolį. Dar, neduokdie, reiks kojas amputuoti dėl kažkokios nuotykių ieškotojos.

jop

jop portretas
uzaugo nauja debilu karta
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių