Artimieji prašys ekshumuoti D.Kedžio kūną

Penktadienio rytą Drąsiaus Kedžio mama Laimutė Kedienė atvyko į prokuratūrą pasiimti bylos medžiagos dėl jos sūnaus mirties.

„Atšvietė man viską, bet dar neskaičiau. Grįšiu namo, pažiūrėsime, kas čia yra“, - portalui 1diena.lt kalbėjo L.Kedienė.

Moteris teigė, jog net ir susipažinusi su bylos medžiaga, jos viešinti negalės. „Pasirašiau, kad apie tai nekalbėsiu“, - sakė ji.

Kol kas ekspertai yra pareiškę, kad D.Kedys mirė girtas užspringęs savo skrandžio turiniu ir švendrės lapu. Artimieji šia versija netiki. Jų teigimu, D.Kedys buvo nužudytas, tai esą įrodo ir jo pomirtinės nuotraukos, kuriose aiškiai matosi smurto žymios – nubrozdinimai visame veide, kirstinė žaizda paakyje, žaizdos visame kūne.

D.Kedžio artimieji jau neabejoja, kad jie prašys atlikti ekshumaciją ir iš naujo tirti vyro mirties priežastis. „Nesinorėtų to, bet, matyt, kitos išeities nebeturime“, - pradėjusi kalbėti apie D.Kedžio mirtį, apsiverkė jo mama.    

Byloje dėl D.Kedžio mirties priežasties nustatymo nukentėjusiais yra pripažinti D.Kedžio tėvai ir sesuo. Jie turi teisę susipažinti su visa bylos medžiaga ir reikalauti ikiteisminio tyrimo papildymo bei naujų ekspertizių.  


Šiame straipsnyje: KedysKedienėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių