Apklausa: ilgapirščiai dažniausiai kėsinasi į automobilių magnetolas

 

Nors automobilyje įmontuota signalizacija, nė vienas vairuotojas nėra apsaugotas nuo vagysčių. Garsinis pranešimas apie tai, kad kažkas lenda prie automobilio, ne visuomet apsaugo nuo įgudusių vagių, kuriems išdaužti stiklą ir pavogti automobilyje esantį daiktą tereikia keliasdešimties sekundžių.

Beveik penktadalis vairuotojų, palikusių savo automobilius kiemuose, nukentėjo nuo ilgapirščių, dar penktadalis rado savo automobilį ne apvogtą, bet aplamdytą, subraižytą, atskleidė portalo autogidas.lt atliktos vairuotojų apklausos rezultatai. Apie 60 proc. džiaugiasi, kad bent kol kas jų transporto priemonių niekas nei apvogė, nei subraižė – jų kiemuose iki šiol automobiliai paliekami saugiai.

Apklausa taip pat parodė, kad tie, kurių automobilius apšvarino vagys, nėra linkę kreiptis į teisėsaugos institucijas, kad šios surastų nusikaltėlius. 75 proc. respondentų teigia, kad po vagystės niekur nesikreipė ir vagies neieškojo.

Dar ketvirtadalis apklaustųjų vis dėlto kreipėsi į policiją, tačiau džiugiais rezultatais pasigirti galėjo tik apie 7 proc. vairuotojų: būtent tiek respondentų sako, kad vagys buvo surasti, dar 18 proc. pripažįsta, kad tie, kurie apvogė automobilį, nebuvo surasti, nors jų buvo ieškota.

Apklausos statistika taip pat rodo, kad paklausiausi daiktai vagims yra magnetolos – būtent jos buvo pavogtos apie 80 proc. atvejų.


Šiame straipsnyje: vagystėautomobiliaimagnetola

NAUJAUSI KOMENTARAI

perskaičiau

perskaičiau portretas
ir palengvėjo , koks geras reikalingas visiems straipsnis. Bukumo viršūnė , ne kitaip

jonukas

jonukas portretas
Ne pirmas ir ne paskutinis straipsnis apie nieką.

saulynas

saulynas portretas
istatymai kolkas skirti zulikams,korumpuoti pareigunai,vanngiai dirbnti teisesaugos insttituciju sistema ir tarpusavio saveikos. kodel zmones neikreipai? jei automobilis draustas kasko,tai privalo kreiptis,nes su draudimu gali buti problemos.jei nedraustas,tai ko ten eiti ir laika gaisti.pabandykit nueiti i policija pranesti ir pareiskima parasyti. pamenu kauno savivaldybes isakyma kauno keliu policijai,kad zmogus ivaziaves i duobe,o kaune kitaip ir nejo pravaziuoti,apgadines automobili,iskvietes policija,kad apiformintu ivyki,buvo baudziamas 120-150 ltl bauda. ot taip lietuvele brangi daro.tai pasaulyje anologo ir teisinio nichilizmo ,precedento neturintis,ginesu rekordu knygos del bukiausiu valdininku ir bukiausiu pareigunu atvejo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių