Apdovanotas su plėšiku susigrūmęs degalinės darbuotojas

Elektrėnuose degalinėje "Lukoil" dirbantis vyras nepabūgo jį darbe užpuolusio ginkluoto plėšiko - jis sučiupo pinigus pagrobusį nusikaltėlį ir perdavė jį policijai.

Liepos 22-sios vakarą apie 21 val. degalinėje "Lukoil" Kauno gyventojas 23-ejų A.S., grasindamas D.L. revolveriu, iš kasos pagrobė 900 litų, tačiau toli jam neteko nubėgti. Čia pat jis ir buvo sulaikytas.

Pasak policijos, D.L. parodė išskirtinę drąsą ir ryžtą - nepabūgęs ginkluoto plėšiko, jį sučiupo ir perdavė jį policijos pareigūnams.

Trečiadienį Elektrėnų policijos komisariato viršininkas Andžejus Grudinskis už drąsą ir pagalbą policijai D.L. įteikė vardinę dovaną - rankinį laikrodį.

Komisariatas ir Elektrėnų savivaldybės administracija sutarė, kad nusikalstamų veikų atskleidimas ir greitas ištyrimas bei jų ir kitų pažeidimų prevencija yra rodikliai, didinantys gyventojų pasitikėjimą policija, tačiau prie to turėtų prisidėti ir pati visuomenė.

Todėl šiais metais, savivaldybei finansavus Elektrėnų policijos komisariato parengtas prevencines programas, įsigyta rankinių laikrodžių, skirtų apdovanoti asmenis, pasižymėjusius ar kitaip padėjusius policijai užkardyti ar atskleisti teisės pažeidimus.


Šiame straipsnyje: apiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

drasus

drasus portretas
saunuolis, sveikinu nepabugus, ir atlikus pilietine pareige, - apgynus save, ir suciupus nusikalteli. saunuolis.

aaa

aaa portretas
o pats darbdavys turbūt nė nepasikrutino ...

vagis

vagis portretas
Nu durnelis rizikuoja,o galejo gauti kulka i kakta,o tada butu asaru pakalne del keliu simtu litu,ASILAS
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių