90-metis teisis dėl jam vestuvinę naktį nepaklususios 15-metės

90-metis senjoras iš Saudo Arabijos žada paduoti į teismą vieną šeimą, nes jų senoliui parduota dukra atsisakė paklusti pirmąją vestuvių naktį, rašo dailymail.co.uk.

Pasirodo, išsigandusi paauglė pirmąją vestuvių naktį užsibarikadavo vonioje, o po 2 dienų pabėgo pas savo šeima.

90-metis senjoras piktinasi, kad paauglė - jo nuosavybė ir neturėjo jokios teisės taip pasprukti. Senolis paauglės šeimai už ją sumokėjo apie 17,5 tūkst. JAV dolerių (beveik 47 tūkst. litų).

Ši 15-metės istorija sukėlė tikrą pasipiktinimo bangą Saudo Arabijoje. Lygių teisių aktyvistai tinklą „Twitter“ užvertė pareiškimais, kad tokia santuoka turėtų būti traktuojama kaip prostitucija arba prekyba žmonėmis.

Saudo Arabijoje tuoktis gali tik asmenys, sulaukę 18 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NESVEIKI

NESVEIKI portretas
BANDAU ISIVAIZDUOTI- KAI MAN BUVO 15 -METŲ..UZ SAVO PROSENELIO...PRIEVARTA,MORALINĖ ZALA NEATLYGINAMA ,MERGAITĖ KAI PAMATĖ TO VYRO KŪNĄ ,TIKRIAUSIAI BAISIAI IŠSIGANDO ,ĮDOMU ,KAIP JAI PASISEKĖ PABĖGTI???TIKRIAUSIAI KLIUVO NUO ,,TĖVELIO''..PEDOFILAS SENIS..FUI

kažkaip

kažkaip portretas
nesupratau? Ir ką tas drebantis senas pirdalas būtų jai padaręs? juk nuo senatvės drebančiom rankom net paglamonėt nepajėgtų...

vidma

vidma  portretas
sitam pasaulije 15 mete o aname 7 nepistos mergaites . Ir viska daro religija . Iki kiek zmones kentes tos kunigu ,rabinu ,ksenzu ,popu ir kito brudo smegenu plovimo ?Akivaizdu kad dievas tikrai taip elgtis neleistu ar ne . Bet va leidzia .tomet isvada ar jis tikrai egzistoja . Nu asq toj pasakis kiti kad ji kencia uz kazka .Gerai o ko deti tomet mazi kudikeliai kurios naciai degino pecuje vietoj malku . Kur tomet buvo visi te devai ,gal ant hollyday iseje . Bl ne daug kur sutinku su Leninu bet pasake zmelis tiesa . RELIGIJA - opijus tautai .
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių