2012 metų Europos futbolo čempionatui jau ruošiasi ir prostitutės

Likus mažiau nei metams iki 2012 metų Europos futbolo čempionato Lenkijoje ir Ukrainoje, policija vis atidžiau stebi sekso paslaugų tiekėjų veiklą.

Pareigūnų įsitikinimu, iš čempionato 2012 metais stengsis uždirbti ne tik viešbučiai ir restoranai, bet ir seniausios pasaulyje profesijos atstovai, rašo TVN24.

Jau vėl keliami klausimai apie šio „verslo“ legalizavimą.

Į Lenkiją atvykę futbolo aistruoliai turės daug laiko tarp rungtynių ir esą iškils klausimų, kaip praleisti laisvalaikį.

Pirmenybių organizavimo Gdanske atstovas spaudai Michalas Brandtas sako, jog daugelis sekso paslaugų agentūrų jau pasiruošusios priimti didelį srautą klientų.

Neseniai vieną tokią agentūrą uždarė Poznanės policija. Buvo sulaikyta 20 moterų ir keliolika jų lankytojų. Nors prostitucija Lenkijoje nedraudžiama, tačiau baudžiama už tai, kai ja siekiama pelno.

Kaip pažymi TVN24, prostitucijos problema masinių renginių metu nėra vien tik Lenkijos rūpestis. 2006 metais Vokietijoje vykstant pasaulio futbolo pirmenybėms savo paslaugas sirgaliams teikė 45 tūkst. prostitučių, pernai Pietų Afrikos Respublikoje jų buvo apie 40 tūkstančių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kontingentas

Kontingentas portretas
įtemptai treniruojasi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių