18-metis miške virė naminę degtinę

Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnams įkliuvo 18-metis degtindarys, miške plušėjęs prie savadarbio naminės degtinės gaminimo aparato.

Apie 16 val. pirmadienį policininkai nuvyko į Nemenčinės miškų urėdijos Žeimenos girininkijos mišką patikrinti gautos informacijos dėl naminės degtinės gaminimo.

Pareigūnams reikėjo eiti tankiu mišku, pelkėtais keliais. Pastangos nebuvo bergždžios - naminės degtinės gamybos procesas buvo pačiame įkarštyje - kūrenosi laužas, virė raugas. Įvykio vietoje pareigūnai 18-metį Pabradės miesto gyventoją A.K.

Pasak policijos pranešimo, šalia aparato buvo aptikta apie 200 litrų į raugą panašaus skysčio. Aparatas ir skystis paimti ir saugomi policijos komisariate.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl naminės degtinės gaminimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

miškininkas

miškininkas portretas
Kad aš nesutikdavau tokio jauno verslininko tuose miškuose. Malūnsparnis skraido pasienio. O čia šitie nurioglino policininkai. Su visais jie atsiskaito. Palieka duoklę. Teko ragauti. Normalus dalykas.

Eugenijus

Eugenijus portretas
Tyrimo metu bus nustatyti prasikalte asmenys, kurie bus teismo nuteisti ir nubausti. Saunuoliai policijos pareigunai, verti paskatinimo.

PIJOKAS

PIJOKAS portretas
Straipsni reikejo pavadinti "Musu jaunasis talentas".
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių