Vagių elitas rėkia: laikykite vagį!!!

Ponia Rūta Grinevičiūtė ištisus metus nuolat kibo prie manęs, prašydama interviu apie sportą ir kultūrą. Aš jai atsakiau, kad nemokamai interviu nedalinu, tada ji pasiūlė man bučinį. Iškart aš prisiminiau, kaip prieš 16 metų Palangoje ji linksminosi iki ryto su septyniasdešimt procentų Lietuvos ekonomikos sunaikinusia EBSW veikėjų kompanija, kuriai ji ištikimai tarnavo, kol nesibaigė pinigai. Lig šiol spėlioju, kas buvo apdovanotas šios damos dėmesiu – A.Pašukevičius, G.Petrikas ar V.Krasnickas, o galbūt visi trys.

Bet tai buvo seniai, o dabar reikėtų daug išgerti degtinės, kad ją pabučiuotum. Matyt, ji labai supyko ant manęs, bet ką padarysi – aš mažai geriu, o blaivus to padaryti niekaip negaliu.

Tais audringai besivystančio kapitalistinio rojaus laikais man teko daug kur dirbti. Tik ne Lietuvoje. Todėl, kad valdydami žiniasklaidą ir Lietuvos saugumo departamentą, EBSW ideologai sukūrė man baisaus žmogaus įvaizdį. Bet kada griuvo šis holdingas, mane ėmė lyginti su G.Petriku, kaip tai bando šiandien padaryti ponia R.Grinevičiūtė. Nieko naujo, išskyrus šantažą, ši vagių, generolų, žiniasklaidos aferistų maišalynė negali sugalvoti.

Nors, išskyrus provokaciją, aš nieko nesitikėjau, vis dėlto nuėjau į televizijos laidą, kurioje buvo suplanuota mane suerzinti. Tačiau nepavyko. Nors ponia A.Maldeikienė, pasodinta šalia manęs, labai stengėsi mane „užkabinti“, pati pratrūko ir ėmė pulti žmones, isteriškai šaukdama.

Kada mane pakvietė į tą patį televizijos kanalą sušokti ir teisėjauti šokių šou projekte, aš žinojau, kad ten nori mane išjuokti – paleido dainelę apie Buratiną. Man patiko būti šio teigiamo herojaus personažu. Nepavyko manęs apjuodinti, suerzinti ir dėl to darbuotojus apkaltino, kad jie buvo papirkti ir nesugebėjo surengti provokacijos. Gal reikėjo atvežti autobusą vaikų su plakatais ir šaukti, kaip buvo mano pirmajame šou, kada aš žengiau pirmuosius savo žingsnius ant šokių parketo.

Manau, kad poniai R.Grinevičiūtei pavyks atidirbti užsakymą, jeigu TV kanalas ir toliau priklauso EBSW ideologui A.Pašukevičiui. Tada suprantama, kodėl ji kaip papūga klausinėjo apie mano investuojamus pinigus į sportą ir kultūrą. O jei kanalas atiteko tikriems švedams, tai, tikiuosi, jie greitai supras, ką priėmė į darbą.

Kažkam labai nepatinka, kad aš viską, ką uždirbu, atiduodu sportui ir kultūrai. Pagaliau R.Grinevičiūtė ir kompanija suprato, kad tai jėga, kuri jungia ir vienija žmones. Anksčiau ar vėliau ir visi paprasti žmonės supras, kam sukurtas šis kapitalistinis rojus.

Nubraižyti paprastą schemą, kuri yra visose bankų ataskaitose ir ne kartą buvo paskelbta, įrodinėjant, kad joje yra kažkas slapto, – nepadoru ir kvaila. Todėl žmonės ir nenori bendrauti su ponia R.Grinevičiūte, bėga nuo jos kaip nuo žiniasklaidos maro, nors ji save pateikia publikai kaip medžiotoja.

Ji taip pat bėgiojo paskui „Žalgirio“ arenos darbuotojus, kurie dirbo dieną ir naktį, kad laiku suspėtų Kaune parengti atidarymui kultūros ir sporto tvirtovę. Ji įtikinėjo žiūrovus, kad ten viskas ne taip.

Dieną prieš arenos atidarymą pasklido gandas, o likus valandai iki renginio pradžios administracijai buvo paskambinta, kad arena užminuota ir bus susprogdinta, siekta, kad žmonės būtų įbauginti ir sužlugtų renginys.

Aš žinau, kad ir organizuota provokatorių fanų akcija su plakatais ir žvakėmis prie banko, ir melas prieš mane – vienos kompanijos rankų darbas.

Kaip šis klanas besistengtų, jam nepavyks sugriauti tvirtovės, kurios pavadinimas „Žalgiris“, kaip jie bemeluotų, ji jiems ne pagal dantis. Atsiras žmonių, kurie kils ją ginti ne tik savo kapitalu, bet ir savo gyvenimu. Štai ko bijo iškrypėlių elitas, plėšiantis ir apgaudinėjantis visuomenę, padedant žiniasklaidos aferistams.

Man jau teko susidurti su tokiais Didžiojoje Britanijoje, kai aš R.Merdoką pavadinau Maugliu, o jo vykdytojus – tokius kaip ponia R.Grinevičiūtė – beždžionėmis.

Šiandien jie jau išvyti iš Didžiosios Britanijos ir vertinami kaip nusikaltėliai. Ateis ir jūsų metas, ponai provokatoriai.

Taip kvailinti publiką, dirbtinai pateikdamas sensaciją, gali tik žmogus, negerbiantis ne tik žiūrovų, bet ir savęs. Aš suprantu: norisi užsidirbti nešvarių pinigų, tačiau vėliau visą gyvenimą purvo nenusiplausi.

Ponia R.Grinevičiūte ir kompanija, jeigu velnias jus gena, tai jums jau nesustoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

simtasvarovai

simtasvarovai portretas
pritariu , sitos moteriskes darbai gali patikti tiktai debilams, besmegeniams , kartais per klaida suviliotas antrasciu ziuredavau jos laidas, bet p to tik spjaudziausi del veltui praleisto laiko. Tik nerasykit zmones kad ji jus gina, pagailekit saves.

svecias

svecias portretas
Rutai,iki zurnalistes kaip iki menulio.Ji nebent geltoniesiams puslapiams plepalus rinkti

ha

ha portretas
gerai cia Romanovas...
VISI KOMENTARAI 150

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

  • Kur dingo rinkimų kampanija?
    Kur dingo rinkimų kampanija?

    Gerai kažkas pastebėjo, kad pas mus nevyksta jokia rinkimų į šalies prezidentus kampanija. Praėjusią savaitę jau buvo paskelbti visi oficialūs kandidatai, tarp kurių yra milijonierių, tačiau nematyti nei plakatų, nei skelbimų su vieš...

    8
  • Ugnis ir vanduo
    Ugnis ir vanduo

    Pastarąsias dienas pasaulyje kažkaip nevaldomai įsišėlo ugnis ir vanduo – dvi iš keturių stichijų ar pradinių elementų, sukūrusių Žemę ir sudarančių jos egzistencijos pagrindą. Bent jau taip mąstyta Antikoje. ...

    1
  • Žodžiais dvoko nepridengsi
    Žodžiais dvoko nepridengsi

    Paputojo vienuoliktokų tarpinių patikrinimų jovalas, pakaitinis jo maišytojas garsiai trinktelėjo durimis, palikdamas dvoką uostyti 26 tūkst. gimnazistų, jų tėvams ir mokytojams. ...

    1
  • Jūros liga Trijų jūrų iniciatyvoje
    Jūros liga Trijų jūrų iniciatyvoje

    Geležinės uždangos jau seniai nebėra. Tačiau jos šešėlis dar juntamas. Kelių, geležinkelių, oro, energetikos ir kitokios jungtys yra prastesnės toje Europos pusėje, kuri patyrė komunistinį valdymą. Ypač prasta situacija dėl &Scaro...

  • Nevertiname, ką turime, prarandame – verkiame
    Nevertiname, ką turime, prarandame – verkiame

    Manau, kad kiekvienas žmogus tai galėtų pritaikyti sau, prisimindamas anapilin iškeliavusius artimus žmones ir nepanaudotą laiką bendravimui su širdžiai mielais. Bet šiandien ne apie tai. ...

    2
  • Kai net ir galvai reikia renovacijos
    Kai net ir galvai reikia renovacijos

    Atšyla oras, pakyla noras. Visų pirma, ginčytis, piktintis ir leisti žvygauti emocijoms dėl šildymo sezono (ne-)pabaigos. ...

    8
  • Vidaus vartojimas – Lietuvos ekonomikos augimo variklis
    Vidaus vartojimas – Lietuvos ekonomikos augimo variklis

    Išankstiniai indikatoriai rodo, kad ekonominis aktyvumas Lietuvoje laipsniškai atsigauna. Vis dėlto, kol daugelis pagrįstai Lietuvos ekonomikos atsigavimą sieja su eksporto ir pramonės rodikliais, vidaus vartojimas tampa ypač svarbiu kompone...

    1
  • Belaukiant kuklesnių palūkanų, mažėja manančiųjų, kad būstas pigs
    Belaukiant kuklesnių palūkanų, mažėja manančiųjų, kad būstas pigs

    Pirmą šių metų ketvirtį padaugėjo gyventojų, kurie mano, kad būstas per artimiausius dvylika mėnesių brangs arba jo kaina nesikeis. Prasčiausi gyventojų lūkesčiai dėl būsto kainų buvo lygiai prieš metus. Tai, kad, atsižvelgus į ...

  • Šašo krapštymas
    Šašo krapštymas

    Virtualios realybės filmą „Angelų takais“, leidžiantį persikelti į M. K Čiurlionio paveikslus, pamatė 300 tūkst. žmonių. Įsitikinę jo terapine galia, filmo kūrėjai nutarė parodyti jį kalėjime. Visų mačiusiųjų įspūdžiai pana...

    6
  • Virtualybės tironija
    Virtualybės tironija

    Paskutiniajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje kino režisierius, rašytojas Vytautas V. Landsbergis, lankydamasis Niujorke, filmininko ir poeto Jono Meko studijoje, įrašė jųdviejų tarpusavio pašnekesį apie gandus, arba, kaip t...

    1
Daugiau straipsnių