Žaidimas su mirtimi: stebuklingas išsigelbėjimas nuo traukinio

Nuotraukoje matote automobilį, kurio keleiviai ir vairuotojas tik per plauką išvengė mirties geležinkelio pervažoje.

Didžiosios Britanijos „Network Rail“ įmonė išplatino šį vaizdo įrašą, kad įspėtų vairuotojus būti atsargesnius prie geležinkelio pervažų.

Automobilio vairuotojas, kurio pavardė neskelbiama, teisme prisipažino, kad vairavo neatsargiai, tačiau teigė, kad nematė mirksinčių įspėjamųjų šviesų ar kitų automobilių sustojusių prie pervažos.

Vyrui, kuris automobilyje važiavo kartu su žmona ir vaiku, buvo priteista 180 valandų viešųjų darbų. Iš jo taip pat atimtas vairuotojo pažymėjimas. Britas vairavimo egzaminą iš naujo galės laikyti tik po metų. Vyrui skirta beveik 3000 litų bauda, praneša „Daily Mail“.

Po įvykio 2006 metais brito žmona buvo paveikta tokio šoko, kad šeima turėjo išsikraustyti į gretimą miestą.


Šiame straipsnyje: traukinysavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima  portretas
man tai tokiu savizudziu visai negaila va tik traukinio masinistui gyvenima gali sugadinti

Pinokis

Pinokis portretas
Ponai, tai joks ne traukinys, o keleivinis vagonas. Galėjo bent lokomotyvą nufotkinti. Galėjo ir vienas vagonas riedėti, jeigu jis buvo neužfiksuotas, bet tai jau geležinkelininkų problemos. Tokį bajerį su vagonu galima ir specialiai durniams pavaryti.

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
ŽMONES-MYLEKITE PAGALIAU SAVE IR TĄ ŽMOGU ,KURIS JUS NEUŽILGO SUTRAIŠKYS PERVAŽOJE,JEI JUS BANDYSITE SU AUTOMOBILIU JA PERVAŽIOT DEGANT DRAUDŽIAMAM ŠVIESOFORO SIGNALUI.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių