Virbalyje gaisrą sukėlę benamiai be pastogės paliko tris šeimas

Virbalyje degė šešioms šeimoms priklausantis namas, kuriame taip pat įsikūręs paštas.

Vilkaviškio ugniagesiams apie liepsnojantį vieno aukšto su mansarda  pastatą buvo pranešta pirmadienį apie pusę trijų nakties.

Laimė, per gaisrą aukų pavyko išvengti. Liepsnas pamatę žmonės prikėlė du senukus. Šie spėjo išbėgti iš liepsnojančio namo.

Ugniagesiams vandenį teko vežti iš už pusantro kilometro esančio šaltinio.

Ugnis visiškai sunaikino XIX amžiaus antroje pusėje statyto pastato stogą ir tris butus mansardoje.

Labiausiai nukentėjo neseniai remontą padariusi šešis vaikus auginanti šeima. Be pastogės likusi šeima remontui ėmė paskolą.

Ugnis sunaikino ir miestelio fotografo laboratoriją. Ugnyje žuvo visas fotografo nuotraukų ir negatyvų archyvas. Sudegė ir išgelbėtų senukų butas.

Pirmame aukšte esantis paštas, interneto ryšį miesteliui  teikiantis bendrovės „Teo“ padalinys ir trys butai buvo smarkiai sulieti vandeniu. Gaisro priežastys dar nenustatytos.

Spėjama, kad nelaimė kilo dėl sugedusios elektros instaliacijos ar tyčinio padegimo. Žmonės sako, kad namą padegė į namo laiptinę ir koridorių antrame aukšte pernakvoti ateinantys benamiai.

Gali būti, kad benamiai įsisuko ir į vieną šiuo metu negyvenamą mažą mergaitę auginančios moters butą. Šeimininkė šiuo metu išvykusi padirbėti į Norvegiją


Šiame straipsnyje: gaisrasliko be pastogės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių