Vilniuje sunkvežimiui nulėkus nuo skardžio, žuvo jo vairuotojas

Nuo skardžio nulėkus vilkikui, žuvo jo vairuotojas - sunkus metalinių vamzdžių krovinys tiesiog suknežino vairuotojo kabiną.

Pranešimo apie eismo įvykį Bendrasis pagalbos centras sulaukė trečiadienį, 02.10 val. Telefonu 112 skambinęs tame pačiame vilkike buvęs antrasis vairuotojas teigė, kad Eišiškių plento - Kirtimų gatvės sankryžoje vilkikas nuvažiavo nuo skardžio, jame liko prispaustas vairuotojas.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Nuo stataus pylimo nuvirto vilkikas rusiškais valstybiniais numeriais. Vairuotojas iš Rusijos žuvo iš karto. Per avariją pasislinko metalinių vamzdžių krovinys, kuris suknežino kabiną.

Per stebuklą nenukentėjo kartu važiavęs antras vilkiko vairuotojas. Po avarijos jis pats išsiropštė iš suknežintos kabinos ir paskambino specialiosioms tarnyboms.

Išsigelbėjęs vyras sakė, kad buvo labai slidu. Nuo Eišiškių plento pusės į sankryžą įvažiavęs vilkikas tapo nevaldomas ant viaduko virš geležinkelio.

Vairuotojas bandė pasukti dešinėn, Kauno link, tačiau sunkiasvorė mašina nuskriejo tiesiai, pralaužė apsaugines tvoreles ir nulėkė į mišką.

Praėjus maždaug valandai po skaudžios nelaimės įvykio vietoje pasirodė smėlio barstytuvai. Smėlio ir druskos paberta ne tik ant viaduko ir sankryžos, bet ir visame Eišiškių plente, Kirtimų gatvėje, kur paryčiais prasideda intensyvus sunkiasvorių vilkikų eismas.

Naktį pasnigus, Vilniuje ir jo apylinkėse buvo labai slidu.

Kūno vadavimo operacija užtruko kelias valandas - pirma teko iškrauti krovinį. Vėliau prasidėjo galingo krano paieškos, kuriuo būtų įmanoma ištraukti ir vilkiką.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių