Vilniuje Laisvės prospekte susidūrė penki automobiliai

Ketvirtadienį Vilniuje susidūrė net penki automobiliai. Žmonės per avariją nenukentėjo.

Nelaimė Justiniškėse įvyko prieš vidurdienį. Pirminiais duomenimis,  į sustojisio lengvojo automobilio „Chrysler Sebring“  galą rėžėsi „VW Passat“, į šio automobilio galą – „Audi“, o į pastarąjį – „Toyota“.

Per susidūrimą apgadintas priekyje šių automobilių sustojęs autobusiukas „Ford Tranzit“ su Rusijos valstybiniu numeriu. Krovininio automobilio vairuotojas sako, kad sustojo, nes Laisvės prospekte susidarė automobilių spūstis. Pašilaičių link važiavęs „Chrysler“ spėjo sustoti.

„VW Passat“ vairuotojas sakė, kad prieš susidūrimą persirikiavo iš pirmos juostos. „Staiga tik smūgis ir viskas“, – sakė vyriškis. Panašu, kad grandininę avariją sukėlė „Audi“ vairuotojas, gali būti, kad kaltas ir „VW Passat“ vairuotojas.

Kas kaltas, aiškinsis draudimo bendrovės ir vairuotojai. Kaltais gali būti pripažinti saugaus atstumo nesilaikę trijų automobilių vairuotojai. Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai. Jie tik padėjo užpildyti pranešimus draudimo bendrovėms apie įvykį.

„Per avariją gali susidurti nors ir dešimt ar daugiau automobilių. Jei žmonės nenukenčia,  jei apgadinami tik automobiliai, jei vairuotojai blaivūs ir sutaria, kas kaltas dėl įvykio, policija tyrimo nepradeda“, – sakė pareigūnas.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių