Vilniuje gaisre nukentėjo vyriškis

Vakar Vilniuje kilo 6 gaisrai. Viename iš jų vyras apdegė ranką ir plaukus.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, gruodžio 1 d. (pirmadienį), 10 val 43 min., buvo gautas pranešimas apie gaisrą  Avižienių kaime, Senojoje Avižienių gatvėje 7.

Atvykus ugniagesiams, degė medinis namas. Apdegė namo prieškambaris ir mansardos sienos, aprūko gyvenamosios patalpos. Iš degančio prieškambario ugniagesiai išnešti du dujų balionus.

61-erių metų namo šeimininkas apdegė ranką ir apsvilo plaukus. Atvykę medikai vyrui suteikė būtinąją pagalbą, vykti į ligoninę tolimesniam gydymui neprireikė.

Vėlų pirmadienio vakarą Parko g. 69 už stadiono degė nenustatyto savininko sodo namelis. Išdegė namo vidus.

Keletą minučių po 23 val. gaisras kilo daugiabutyje Juozapavičiaus g. 9A-105. Kambaryje apdegė stalas, aprūko sienos ir lubos. Ugniagesiai gesinti gaisro nebuvo kviesti.

Naktį iš pirmadienio į antradienį kilo gaisras dviejų aukštų gyvenamajame name Šatrijos Raganos g. 118. Namo rūsyje apdegė malkos ir namų apyvokos daiktai. Iš rūsio ugniagesiai išnešė tris dujų balionus.

Vakar Vilniuje kilo ir keli šiukšlių gaisrai. Kalvarijų g. 160 daugiabučio laiptinėje degė šiukšlių konteineris. Grigiškėse, Statybininkų g. 8, prie garažų degė šiukšlių krūva. 


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių