Vilniuje dega mašinos ir šiukšlės

Per tris savaitgalio dienas Vilniuje kilo 19 gaisrų. Degė keturios transporto priemonės. Trijuose gaisruose nukentėjo įmonių turtas.

Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, trys gaisrai savaitgalį sukėlė rūpesčių įmonių savininkams.

Penktadienį apie vidurdienį Vilniuje, M.K.Paco g. 4, UAB „Veksillum" priklausančiame pastate degė pastebėti dūmai, kylantys iš biuro pirmajame aukšte. Pasirodė, kad patalpoje įrengtame sandėliuke degė sendaikčiai ir popierius.

Sekmadienio vakarą, apie 20 val. 45 min., degė kavinė Naujojoje Vilnioje, Pramonės g. 15.  Kavinės patalpose stipriai apdegė baro patalpa. Gesinant gaisrą teko išardyti dalį stogo.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 1 val., buvo gautas pranešimas apie gaisrą Metalo g. 4B, UAB „Baltik petrolium" degalinėje. Degalinės parduotuvėje pagalbinėje patalpoje degė elektros prietaisas, aprūko patalpa.

Per tris savaitgalio dienas Vilniuje degė keturios transporto priemonės. Naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 22val. 33 min. Goštauto g. 4 degė automobilis „VW Vento". Apdegė  variklio skyrius ir prietaisų skydelis. Kilusį gaisrą savininkas užgesino dar iki ugniagesių atvykimo.

Dar vienas automobilis degė šeštadienio vakarą, apie 22 val. 50 min. Miško g. 12. Nustatyta, kad  automobilis „VW Golf" buvo be valstybinių numerių, jau kurį laiką nenaudojamas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 3 val. 30 min., Šaltkalvių g. 10  kieme degė automobilis „Mercedes-Benz 300". Apdegė variklio gaubtas ir galinis žibintas. Gaisras atvykus ugniagesiams jau buvo užgesintas.

Sekmadieni vakarą, apie 21 val. 20 min. Kairėnų gatvėje degė mikroautobusas „Mercedes-Benz" be valstybinių numerių. 

Sostinės ugniagesius ir toliau vargina nesibaigiantys šiukšlių gaisrai. Penktadienį penki šiukšlių konteineriai degė Žirmūnų gatvėje. Šeštadienį Algirdo gatvėje 37 A ir Vaduvos g. 34 degė šiukšlių konteineriai daugiabučių namų pagalbinėse patalpose.
ankstų sekmadienio rytą Justiniškių g. 55 prie namo įsiliepsnojo gaisras užsidegus išmestai padangai.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį degė šiukšlių konteineris A.P.Kavoliuko g. 17 daugiabučiame name, šiukšlių konteineris Minties g. 42  kieme ir šiukšlių krūva prie namo Gedvydžių g. 12  

Ugniagesiai prašo vilniečių atsargiau elgtis su ugnimi ir nemėtyti neužgesintų nuorūkų.


Šiame straipsnyje: gaisrasautomobilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių