Vilniuje per avariją sunkiai nukentėjo taksi keleivė

Pirmadienį vakare sostinėje per avariją sunkiai nukentėjo 25-erių metų mergina. Dėl avarijos kaltas ją vežęs taksistas.

Nelaimė Antakalnyje įvyko apie 21-ą valandą. Nemenčinės plento ir O.Milašiaus gatvės sankryžoje susidūrė taksi automobilis „VW Passat“ ir „Citroen Xantia“.

Kaltas taksistas: važiuodamas Nemenčinės plentu Antakalnio gatvės link jis nepraleido pagrindine O.Milašiaus gatve į Nemenčinės pusę automobiliu „Citroen“ važiavusių jaunuolių.

Pastarasis automobilis rėžėsi į taksi šoną ir nubloškė jį ant vejos. Smūgis buvo labai stiprus – smarkiai apgadintas taksi šonas, nuplėštas ratas.

Laimė, taksi keleivė sėdėjo galinėje sėdynėje už vairuotojo – avarijos padariniai tikriausiai būtų tragiški, jeigu ji būtų sėdėjusi priekyje šalia vairuotojo.

Mergina sunkiai nukentėjo – ištikta trauminio šoko keleivė skubiai išvežta į ligoninę.

Per avariją taksistas nusibrozdino veidą. „Citroenu“ važiavę vyriškiai nenukentėjo. Anot jų, taksistas kirsdamas pagrindinę gatvę nė nebandė stabdyti.

„Bandžiau stabdyti, tačiau susivėlė kilimėlis, todėl koja nuslydo nuo stabdžių pedalo“, – į nelaimės vietą atskubėjusiems žurnalistams sakė taksi vairuotojas.

Vairuotojas sakė, kas keleivė ketino važiuoti į Savanorių pr., tačiau paskutinę akimirką ties O.Milašiaus gatve paprašė užsukti į Antakalnį.

Tai jau ne pirmas atvejis šiais metais Vilniuje, kai avarijose nukenčia taksi keleiviai. Vėlų sausio 29-osios vakarą skaudi nelaimė įvyko Rokantiškėse, Viršupio gatvėje.

Nevalytame kelyje taksistas nesuvaldė savo automobilio „Mercedes Benz“. Automobilis metėsi į dešinį kelkraštį, o vairuotojui pabandžius jį išlyginti – šonu į priešpriešinę eismo juostą. Į keleivio pusę rėžėsi atvažiuojantis automobilis „Honda Civic“. Per avariją žuvo jaunas vyras.

Balandžio 23 d. Jasinskio gatvėje susidūrus taksi automobiliui ir autobusiukui taksi rėžėsi į medį. Per avariją nukentėjo 25-erių metų keleivė.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija Vilniuje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių