Vakar gaisruose žmonės nenukentėjo

Per praėjusią parą šalyje kilo 30 gaisrų. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė apie trečiadienį Lietuvoje kilusius didesnius gaisrus.

Vakar apie 4 val. ryto Klaipėdoje, prie Taikos prospekto 43 namo, užsiliepsnojo lengvasis automobilis „Peugeot 206". Gaisro metu apdegė mašinos variklio skyrius, išdegė salonas, išdužo stiklai. Gaisras įsiplieskė dėl gedimų automobilio elektros instaliacijoje. Dar vienas automobilis apie 17 val. 30 min. užsidegė Tauragėje, Dariaus ir Girėno gatvėje. Per gaisrą išdegė mašinos vidus, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Vakar apie 7 val. 40 min. gaisras kilo Vilniuje, Vilkpėdės gatvėje, UAB-ės „Akalita" nuomojamame rūsyje įrengtame sandėlyje. Gaisro metu čia apdegė sandėliuojama buitinė technika (šaldytuvai) ir elektros laidai, aprūko patalpos. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 9 val. 10 min. Zarasų rajone, Kamuntiškių kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas degė atvira liepsna, jo stogas jau buvo sukritęs. Per gaisrą supleškėjo medinė namo dalis. Įvykis tiriamas.

Apie 18 val. 30 min. Kauno rajone, Mastekių kaime, sodų bendrijoje „Kaštonas", užsidegė sodo namelis. Gaisro metu išdegė kambarys, jame buvę baldai bei namų apyvokos daiktai, nudegė pastato stogas. Apie 22 val. 45 min. gaisras kilo prie Mažeikių esančioje sodų bendrijoje „Linelis", individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą apdegė medinės stogo konstrukcijos ir dalis stogo dangos, sugadinta apie 100 kv. m namo palėpės, o gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 19 val. 15 min. Rokiškio rajone, Pandėlio miestelyje, Sodų gatvėje esančioje negyvenamoje sodyboje užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė medinė daržinė, apie tona šieno bei viso pastato stogas. Įvykis tiriamas.

Šiąnakt apie 1 val. 50 min. Kaune, Vytauto prospekte, užsidegė UAB-ei „Stotis" priklausantys, po bendru stogu stovintys sublokuoti kioskai. Per gaisrą apdegė 5 mediniai kioskai, nudegė apie 140 kv. m stogo dangos, nuo karščio deformavosi metalinės stogo konstrukcijos. Gaisras kilo dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių