Už avarinę situaciją vairuotoją sumušusiam vyrui – 5 tūkst. litų bauda

Už sukeltą avarinę situaciją vairuotoją sumušęs kitas vairuotojas nubaustas 5 tūkst. litų pinigine bauda ir laisvės apribojimu.

Tauragės policijos pareigūnai pagreitinto proceso tvarka baigė ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, kuris įvyko kelyje netoli Tauragės vieną ankstų rytą daugybei gyventojų važiuojant į darbus.

Lapkričio 22 dieną į policiją kreipėsi tauragiškis 38 metų R.R.  Jis pranešė, kad apie 7.30 val. jį, važiuojantį į darbą nuosavu automobiliu, pavojingai manevruodamas Tilžės plente sustabdė nepažįstamas kito automobilio vairuotojas. Pastarasis priėjęs atidarė transporto priemonės dureles ir sudavė vieną smūgį į veidą prie vairo sėdėjusiam R.R. Toks netikėtas smurto proveržis gerokai išgąsdino kartu su nukentėjusiuoju važiavusias keleives - moterį ir dvi mažametes mergaites. Smūgį patyręs vyras vis tik spėjo įsiminti nuvažiuojančio mušeikos automobilio numerius.

Dėl įvykio policijoje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o automobilio savininkas netrukus buvo pakviestas apsilankyti policijos komisariate.

Pasak policijos pranešimo, susitikęs su pareigūnais, tauragiškis gerokai nustebo sužinojęs, kad jo impulsyvus elgesys gali užtraukti baudžiamąją atsakomybę. Jis pripažino smūgiavęs kitam vairuotojui į galvą, tačiau teisinosi nesuvaldęs emocijų, kai šis jam artėjant dideliu greičiu, netikėtai išsuko iš šalutinio kelio į pagrindinį.

Po kelių dienų ikiteisminis tyrimas pagreitinto proceso tvarka policijoje buvo baigtas ir perduotas teismui. Eismo dalyvius smurtu išauklėti bandžiusiam tauragiškiui skirta bauda ir laisvės apribojimas trims mėnesiams.


Šiame straipsnyje: avarijasumušimasvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

anupras

anupras portretas
dar mazai dave i liustra... pats maciau, kaip is salutinio toks pats sodininkas issuko pries autobusa. Tam teko stabdyti. Kas stovejo autobuse - griuvo arba leke i prieki... Ir kaip su tokiais kitaip?

Vytas

Vytas portretas
,,tai ,o kaip pampokyt ziolpius vairuotojus,kurie mudakai vazineja ir sudaro pavoju normaliem zmonem,ka daryt ,kaip pamokyt zioplius ir uzsiziopsojusius tipo vairuojancius ????as manau ,kad jei neatsipraso tai uzsukt ir savaip:kas kaip mokam padet suprast klaidas :)

gebelsas

gebelsas portretas
varyt i subine o jusu videoregistratorius parodys teisme kas kaltas del avarijos...
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių