Trijų automobilių avarijoje žuvo moteris

Antradienio pavakarę Vilniaus rajone įvyko didelė eismo nelaimė, kurioje susidūrė du lengvieji automobiliai ir sunkvežimis. Avarijoje žuvo moteris, dar keturi žmonės sužaloti.

Gruodžio 23 d., apie 16 val. 23 min., Vilniaus rajone, prie Marijampolio kaimo, Lydos plento 15-ajame kilometre susidūrė keturi automobiliai: „VW  Golf", „Chrysler Voyager", sunkvežimis „VW LT35" ir policijos pareigūnų automobilis „Mitsubishi L200".

33-ejų vyras, vairuodamas automobilį „VW Golf", išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu automobiliu „Chrysler Voyager", kurį vairavo 50-metis. Po to į automobilį „Chrysler Voyager" atsitrenkė iš galo ta pačia kryptimi važiavęs sunkvežimis, vairuojamas 44-erių vyro.

Iš automobilio „VW  Golf" atskubėję ugniagesiai gelbėtojai išlaisvino jau žuvusią 30-ies metų keleivę ir vairuotoją, kuriam sužalota galvos kaukolė. Avarijos metu buvo sužaloti dar trys šio automobilio keleiviai. 31-erių moteris, 32-ejų užsienio pilietis ir nepilnametė mergina nuvežti į ligonines dėl daugybinių kūno sužalojimų

 „Chrysler Voyager" automobilio vairuotojas sužalotas mažiau - po apžiūros ligoninėje jis paleistas namo.


Šiame straipsnyje: avarijažuvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių