Trečiadienio vakaras Vilniuje: trys avarijos, apgadinti septyni automobiliai

Beveik tuo pačiu metu, apie 19 valandą Vilniuje įvyko trys avarijos. Apgadinti septyni automobiliai, nukentėjo motorolerio vairuotojas.

Pirmoji avarija įvyko ant viaduko į Šeškinės kalną. Čia susidūrė du BMW automobiliai ir „Mazda“. Šioje avarijoje niekas nenukentėjo, smarkiai apgadinta avarijos kaltininko mašina.

Visureigio BMW X5 vairuotojas sakė, kad jis buvo priverstas sustoti įkalnėje ant viaduko, nes staiga dėl nežinomų priežasčių užkaito automobilio variklis.

Į visureigio galą rėžėsi dideliu greičiu į kalną lėkusi „Mazda“. „Visureigio vairuotojas nebuvo pastatęs avarinio ženklo, kai jį pastebėjau, bandžiau stabdyti, bet buvo per vėlu“, – pasakojo „Mazda“ važiavęs jaunas greičio mėgėjas.

Po susidūrimo į jo automobilio galą atsitrenkė lengvasis BMW. „Mazda“ po smūgių apsisuko skersai.

Į avarijos vietą buvo iškviesti eismo priežiūros pareigūnai. Kol jie braižė įvykio schemą, ant viaduko susidarė automobilių spūstis.

Eismo priežiūros budėtojai netrukus iškviesti į kitą avariją, įvykusią netoli „Akropolio“. Per eismo nelaimę šalia Ozo ir Gelvonų gatvių sankryžos apgadinti trys automobiliai, motoroleris ir nukentėjo pastarojo vairuotojas.

„VW Sharan“ vairuotojas sako, kad stovėjo prie sankryžos, kai į jo automobilio galą atsitrenkė motoroleris. „Jaunas vairuotojas užkabino galą, nuslydo automobilio šonu ir nučiuožė asfaltu“, – sakė VW vairuotojas. Anot vyriškio, motorolerio vairuotojas smarkiai nusibrozdino, jį medikai išvežė į ligoninę.

Motoroleris apgadino ir už VW prie šviesoforo eilėje stovėjusio „Subaru Legacy“ šoną. „Motoroleris ratu pervažiavo per mašinos dureles“, – sakė „Subaru“ vairuotojas.

Į jo automobilio galą įsirėžė BMW. „Subaru“ beveik neapgadintas, tačiau BMW gan smarkiai sudaužytas priekis.

Avarijos aplinkybės neaiškios. Jas nustato eismo priežiūros pareigūnai. Gali būti, kad avariją sukėlė motorolerio vairuotojas. Beje, policijos pareigūnai nerado jo dokumentų – gali būti, kad jis neturi teisės vairuoti motorolerio.

Pareigūnai neatmeta, kad nelaimės kaltininkas yra BMW vairuotojas, bandęs prieš sankryžą persirikiuoti į juostą kairėje. Gali būti, kad vairuotojas nepastebėjo motoroleriu važiavusio jaunuolio, jį parbloškė ir dar rėžėsi į „Subaru“.

Dar viena avarija įvyko Laisvės prospekte. „Volvo V70“ dideliu greičiu įskriejo į Eigulių stotelę, nutrenkė šiukšlių dėžę ir rėžėsi į stulpą. Laimė, žmonių stotelėje nebuvo. Vairuotojas per avariją nenukentėjo, tačiau automobilis smarkiai apgadintas.

Spėjama, kad vyriškis vairavo apsvaigęs nuo narkotikų, jį policijos pareigūnai nuvežė į Priklausomybės ligų centrą.


Šiame straipsnyje: avarijamotorolerissusidūrimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių