Tragedija Panevėžio aplinkkelyje pareikalavo keturių aukų (atnaujinta)

Skubėdami gelbėti prie Panevėžio avariją patyrusių žmonių gelbėtojai patys patyrė avariją, per kurią žuvo trys žmonės. Dar vienas žmogus vėliau mirė ligoninėje.

Šiandien. 11 val. 14 min. Panevėžio apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba gavo pranešimą apie įvykį Panevėžio miesto aplinkkelyje, ties posūkiu į Upytės gyvenvietę. Įvykio metu susidūrė 4 lengvieji automobiliai. Pirminiais duomenimis, šios avarijos metu žuvo policininkas ir du buvo sužeisti.

Į nelaimės vietą gelbėjimo darbams atlikti buvo išsiųsta Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 2-osios komandos gaisrinė automobilinė cisterna.

Apie 11 val. 25 min. gaisrinė mašina dėl slidaus kelio slydo ir partrenkė nelaimės vietoje dirbusius greitosios medicinos pagalbos darbuotojus. Šio incidento metu du greitosios medicinos pagalbos vairuotojai žuvo, o viena medikė buvo traumuota ir išvežta į ligoninę.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Į nelaimės vietą išvyko Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento vidaus tyrimų grupė.

Tame pačiame aplinkkelyje  į avariją pateko ir naujasis Panevėžio apskrities viršininkas Viktoras Trofimovas. Apskrities vadovas avarijos metu nenukentėjo, tačiau smarkiai sudažytas jo automobilis.


Šiame straipsnyje: avarijamedikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių