Telšių rajone padegta Seimo nario J.Ramono žmonos priešo sodyba

Penktadienį 15.27 val. ugniagesiams vietos gyventojas pranešė apie gaisrą Telšių rajone, Varnių seniūnijos Milvydiškių kaime. Padegta Seimo nario „tvarkiečio“ Jono Ramono pusseserės bei jos vyro Romo Poškaus sodyba.

Kaimynystėje yra J. Ramono žmonos Vilijos Ramonienės ūkis. Ramonai su Poškais jau ne vienerius metus nuolat konfliktuoja dėl kelių arų žemės, praneša delfi.lt

Penktadienį 15 val. Telšių teisme buvo nagrinėjama administracinė byla – teismas turėjo išsiaiškinti, ar R. Poškus V. Ramonienės darbuotojai tikrai rodė užpakalį. Apie 13 val. R. Poškus su žmona ir anūku išvažiavo į Telšius. V. Ramonienė teisme nepasirodė.

Teismas nusprendė, jog trūksta R. Poškaus kaltės įrodymų, byla baigėsi niekuo. O apie 16 val. į savo sodybą grįžę Poškai pamatė ją liepsnojančią.

Atskubėjo aštuonios ugniagesių komandos. Sudegė du gyvenamieji namai, vasaros virtuvė, garažas ir tvartas. Anot ugniagesių, tik per laimingą atsitiktinumą  išvengta gerokai didesnės nelaimės – galėjo supleškėti dar septyni pastatai.

Degiu skysčiu sudrėkintos virvelės jungė pastatus, kuriuos  taip pat  ketinta sudeginti, pranešė Baltijos TV Žinios.

Liepsnose   žmonės nežuvo. Rasti du užmušti šunys.

Į  padegtą kaimą padėti policijai aiškintis aplinkybių atskubėjo kinologai, praneša BTV.


Šiame straipsnyje: gaisrasRamonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

geras

geras portretas
seimo nario zmonos prieso...

as

as portretas
zmones,atsipeikekit,dazniau pavaiksciokit po kapines,pagalvokit,ar del turto verta sitaip elgtis ir pyktis....juk i kapus nieko nenusinesit...ir nesitikekit,kad gyvensit ilgai ir laimingai,jeigu sitiek pykcio savy nesiojates:(...

STRAIPSNIO PAVADINIMAS

STRAIPSNIO PAVADINIMAS portretas
UZMUSE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių