Sostinės senamiestyje degė butas

Vilniaus senamiestyje, Labdarių g. 4-ojo namo antrojo aukšto bute kilęs gaisras šį rytą ant kojų sukėlė ugniagesių pajėgas. Sunerimę degančio buto kaimynai nuogąstavo dėl galimų nuostolių.

Antrojo aukšto didžiąją teritorijos dalį užimantis butas senamiestyje skendėjo dūmuose. Nelaimę pastebėję kaimynai skubiai iškvietė ugniagesius. Jų teigimu, buto šeimininkas jau gerą valandą kaip išvykęs į darbą Žirmūnuose ir nieko neįtaria apie ištikusią nelaimę.
Laiku pasirodžiusiems gaisrininkams buvo sunku pasiekti degantį butą. Privažiuoti trukdė ne tik siauros senamiesčio gatvės, bet ir neleistinose vietose palikti automobiliai. Laimei, pamatę gaisrinės automobilius jų šeimininkai suskubo pasitraukti.
 
Vilniaus ugniagesių teigimu, gaisras bute kilo dėl degančios antklodės, kuri užsiliepsnojo greičiausiai dėl neatsargaus rūkymo. Pašnekovų teigimu, jei nebūtų laiku pastebėtas įvykis, situacija galėjo baigtis daug liūdniau. Degusio buto stogas labai arti kitų namų, todėl pavojus buvo kilęs ir kitiems sostinės gyventojams.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių