Sostinėje ugniagesiai išvadavo prispaustą merginą (papildyta)

Bendrasis pagalbos centras 10.37 val. gavo pranešimą, kad Eišiškių plente susidūrė du automobiliai. Buvo pranešta, jog per avariją viename iš automobilių liko prispausta mergina.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Per avariją susidūrė lengvasis automobilis “Peugeot” ir sunkvežimis MAN. Pasak pastarosios mašinos vairuotojo, merginos vairuojamas lengvasis automobilis kelio vingyje išvažiavo į priešpriešinį eismą ir rėžėsi į sunkvežimio ratą. Smūgis buvo labai stiprus – abi transporto priemonės nulėkė į skirtingas šalikeles.

Atvykę gelbėtojai išlaisvino prispaustą sužalotą dvidešimtmetę „Peugeot“ vairuotoją. Sąmoningą merginą skubiai į ligoninę išvežė greitosios medikai. Per avariją nesunkiai nukentėjo ir sunkvežimio vairuotojas – jam sutrenkta krūtinė, sumušta koja, tačiau medikų pagalbos vyras atsisakė.

Per avariją smarkiai sudaužyti abu automobiliai – išvirto “Peugeot” variklis, nulūžo sunkiasvorės mašinos priekiniai ratai, ją išgabenti iš avarijos vietos iškviestas kranas.

Nukentėjusioji vairuotojo pažymėjimą turėjo vos pusmetį.

Sostinės policija tiria avarijos aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
kada vairuotojo pažymėjimus baigsit dalinti pacukams? Mato jog eismo sąlygos ch.ujovos, patirties neturi, bet ne, vistiek reikia sėsti už vairo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių