Šilalės rajone – trys skaudžios avarijos

Šilalės rajone savaitgalį įvyko trys skaudžios eismo nelaimės, žuvo du žmonės.

Burkėnų kaime sekmadienį vakare per avariją sunkiai nukentėjo nuo Tauragės policijos patrulių sprukęs 17-metis.

Prie automobilio „Mitsubishi Colt“ vairo sėdėjęs nepilnametis tauragiškis kelyje Tauragė–Šilalė nesuvaldė transporto priemonės, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir trenkėsi į šalikelėje sustojusį „Peugeot Partner“.

Sunkiai sužalotas komos ištiktas jaunuolis išvežtas į ligoninę. Ligoninėje paimta vairuotojo kraujo blaivumui nustatyti.

Prieš avariją  Tauragės policijos budėtojai gavo pranešimą, kad neblaivus vairuotojas sukėlė avariją.  Patruliams atvažiavus į nurodytą vietą kaltininkas buvo išvažiavęs. Netrukus bėglys pastebėtas važiuojantis Šilalės link. Stabdomas vairuotojo pažymėjimo neturintis nepilnametis nesustojo.

Dėl sukeltų avarijų, nepaklusimo pareigūnų reikalavimui sustoti pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pabremenio kaime kelių policijos pareigūnas partrenkė ir mirtinai sužalojo dviratininką. Nelaimė kelyje Skaudvilė–Upyna–Balsiai įvyko sekmadienį apie 14 val. Ne tarnybos metu, neuniformuotas pareigūnas nuosavu automobiliu „VW Passat“ partrenkė iš šalutinio kelio išvažiavusį 53-ejų metų dviratininką. Jis žuvo iš karto.

Dar viena skaudi nelaimė šeštadienį ryte įvyko Kvėdarnoje. Automobilį „VW Golf“ su priekaba vairavęs 20-metis jaunuolis žiedinėje sankryžoje nepasirinko saugaus greičio, užvažiavo ant šaligatvio ir partrenkė keturiolikmetį. Berniukas žuvo iš karto.

Vairuotojui neįveikiama tapo neseniai rekonstruota sankryža. Į ją durpes veždamas jaunuolis įvažiavo per dideliu greičiu.

Pakrauta priekaba posūkyje sumėtė automobilį – šis užlėkęs ant šaligatvio parbloškė berniuką  ir nulaužė perėją žyminčius kelio ženklus.

Vairuotojas buvo blaivus.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių