Seimo narys R.Kupčinskas perėjoje partrenkė dviratininkę (papildyta)

Ketvirtadienio rytą netoli Seimo rūmų konservatoriaus Ryto Kupčinsko vairuojamas lengvasis automobilis partrenkė dviratininkę.

Kaip BNS informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus Viešųjų ryšių poskyrio vyresnioji specialistė Dalia Petrauskienė, avarija įvyko apie 8.30 val. Gedimino prospekto ir Gynėjų gatvės sankryžoje.

Parlamentaro vairuojamas automobilis atsitrenkė į pėsčiųjų perėją dviračiu išvažiavusią maždaug 25 metų merginą.

"Jai nustatyta galvos trauma, nubrozdinimai, moteris išvežta į ligoninę", - sakė D.Petrauskienė.

Po pietų išplatintame Tėvynės Sąjungos spaudos pranešime teigiama, kad Seimo narys nuoširdžiai apgailestauja dėl įvykio.

„Sustojau prieš pėsčiųjų perėją netoli Seimo esančioje sankryžoje praleisti pėsčiųjų. Automobiliui pajudėjus, nežinia iš kur atsirado dviratininkė. Viskas įvyko labai greitai. Galėjau nepastebėti į perėją staigiai išvažiavusios dviratininkės, kadangi labai ryškiai švietė saulė“, - teigė R. Kupčinskas.

Parlamentaras buvo nuvykęs į ligoninę, atsiprašė artimųjų ir nukentėjusiosios.

„Nuoširdžiai apgailestauju, kad nukentėjo jauna moteris. Galiu pasakyti, kad greitis buvo mažas, nes buvau ką tik pajudėjęs iš vietos -  ant mašinos neliko susidūrimo žymių, moters dviratis taip pat atrodė neapgadintas“, - apie įvykį kalbėjo R.Kupčinskas.

Po eismo įvykio nustatyta, kad parlamentaras buvo blaivus.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

pasiūlymas

pasiūlymas portretas
Eismo saugumas priklauso ir nuo vairuotojo gebėjimo laiku pradėti stabdyti, siekiant išvengti eismo įvykio. Siūlau vairuotojams testų pagalba pasitikrinti stabdymo reakcijos laiką . Tai galite rasti per paieškos sistemą "google" įvedę žodžius "testai vairuotojui".

Pikasas

Pikasas portretas
Avarijos situacija, manau, nėra labai sudėtinga. Tik tada, kai dviratininkas per perėja eina pėsčias, jis įgyja pėsčiojo pirmumo teises. Važiuojant ant dviračio ir dargi įsirėžus į automobilio šoną, kaltas būna tik dviračiu važiavęs asmuo. Vairuotojas buvo sustojęs tam, kad praleisti pėsčiuosius. Juos praleidęs, pajudėjo... Kas turi vairuotojo teises, tokias sąlygas turi gerai žinoti. Ryški saulė ar kokie kiti dirgikliai tokiais atvejais esmės nekeičia.

yra

yra  portretas
taisyklės-per perėją dviratininkas dviratį vedasi, o nevažiuoja akis išdegęs ir nesidairydamas į šonus.jau nekalbu kad vaikai varo nenulipdami, bet ir suaugę nesilaiko taisyklių, o paskiau rėkia -nelaimė.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių