Savanorių pr. žiede apvirto Rusijos vilkikas (dar papildyta)

Antradienį naktį Vilniuje apvirto Rusijos vilkikas su priekaba. Dėl avarijos ant kojų sukeltos beveik visos specialiosios tarnybos.

Dėl ko Rusijos pilietis nesuvaldė vilkiko, kol kas nežinoma. Gali būti, kad užsikirto vilkiko ratas, vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, posūkyje persisvėrė krovinys, o gali būti, kad vairuotojas tiesiog užmigo.  

Nelaimė Savanorių pr. žiedinėje sankryžoje įvyko iš karto po vidurnakčio, apie 0.15 val. Į žiedą iš tūkstantmečio gatvės įlėkęs vilkiko vairuotojas nesugebėjo suvaldyti sunkiasvorės transporto priemonės. Kitų automobilių vilkikas, laimė, nekliudė.

Policijos duomenimis, 48 metų vairuotojas buvo blaivus. Į avarijos vietą buvo iškviesti gelbėtojai ir medikai. Vairuotojas kabinoje ilgai ieškojo dokumentų, vėliau iš jos išsiropštė pats. Vyras per avariją smarkiai susitrenkė galvą, jį ištiko šokas. Vairuotoją greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Dėl antradienį naktį Savanorių pr. žiede apvirtusio Rusijos vilkiko su priekaba rytą mieste kilo chaosas – policija sustabdė eismą žiedu.

Neleidžiama įvažiuoti iš Savanorių pr., Tūkstantmečio gatvės, smarkiai ribojamas eismas iš kitų gatvių. Mieste dėl uždaryto žiedo susidarė didžiulės spūstys, automobilių eismas nukreipiamas aplinkkeliais.

Apie 8 val. didžioji dalis krovinio buvo perkrauta, vilkikas jau atverstas ant ratų, tačiau iki 8.10 val. eismas vis dar buvo smarkiai ribojamas.

8.25 val. vilkikas iš žiedinės sankryžos jau buvo išgabentas, į jį leidžiama įvažiuoti iš visų gatvių.


Šiame straipsnyje: avarijaGelbėtojaivilkikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

čp

čp portretas
gerai kad nekoks lektuvas nukrito
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių