Rusijoje didelėje autoavarijoje žuvo vairuotojas iš Lietuvos

Rusijos Tverės srityje trečiadienį įvyko didelė avarija, kurioje žuvo septyni žmonės, tarp jų - ir vienas Lietuvos pilietis.

Pasak portalo newizv.ru, pranešimas apie eismo įvykį gautas apie pusę septynių ryto vietos laiku. Nelaimė įvyko kelio Maskva-Ryga 285-ajame kilometre susidūrus keleivius vežusiam tarpmiestiniam autobusui ir lietuvio vairuojamam lengvajam automobiliui "Volvo".

Transporto priemonėms susidūrus kaktomuša žuvo maršrutu Nelidovas-Tverė važiavusio autobuso MAN vairuotojas ir visi juo vykę penki keleiviai, taip pat "Volvo" vairuotojas.

Pranešime teigiama, kad ir lengvasis automobilis, ir autobusas važiavo labai greitai. Nuo smūgio autobusas užsidegė ir beveik visiškai sudegė. Svarstoma, kad po avarijos kilęs gaisras tapo visų autobuso keleivių žūties priežastimi.

Pagal preliminarią versiją, viena iš transporto priemonių išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, manoma, kad "Volvo" vairuotojas galėjo užmigti prie vairo.

Portalo teigimu, trečiadienį pavyko atpažinti tik dvi aukas - autobuso vairuotoją ir bilietų kontrolierę. Artimiausiame Olenino kaime buvo įkurtas įvykio tyrimo štabas, žuvusių Rusijos piliečių artimiesiems buvo suteikiama psichologinė pagalba.

Dėl avarijos pradėta baudžiamoji byla, kuri tikriausiai bus nutraukta, nes visi jos dalyviai žuvo.

Nuoroda į video http://www.1tv.ru/news/social/177736 


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

p

p portretas
Vaziavo apsimiegojes ir uzmuse dar 6 zmones. Pas mus uztat su taksi drasiai gali vaziuoti jie irgi parom nemiega, dirba para per para ir visiem nusispiaut, matyt per mazai auku.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ne ta nuoroda i video nurode !!!

Lg

Lg portretas
zmogus vairuodavo pastoviai ir atsakingai, lengvosios Vairuotojas uzmigti niekaip negalejo. Beje marsrutas buvo pazistamas. Greitis taip pat negalejo labai didelis buti, vien tik uztektu jei autobusas vaziavo ant 100 ir lengvoji taip pat, susidurus gaunasi 200 km/h. keisciausiai, kad bakas autobuso priekyje?????? ir jei ka nors lenke, kur liudininkai??? Mistika, liudininku nera, autobuso vairuotojas negalejo buti kaltas nes rusas... autobuso langai turbut irgi nepersaunami, ir neduztantys.. Logikos nera, is filmuotu medziagu nesusidelioja niekas, variantu daug.. Rusai nuo saves atmeta..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių