Prie „Akropolio“ užsiliepsnojęs automobilis padegė prekybos centrą

Sekmadienį paryčiais Vilniuje, Ozo g. 25, automobilių plovimo teritorijoje degė lengvasis automobilis „Citroen C4“.

Nuo liepsnojančio automobilio užsidegė prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ siena. Išdegė apie 30 kvadratinių metrų plotas.

Manoma, kad mašina užsidegė dėl netvarkingos elektros instaliacijos, skelbia delfi.lt.

Dėl gaisro „Akropolio“ darbas nesutriko, žmonės nenukentėjo.

 


Šiame straipsnyje: gaisrasugniagesiaiAkropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lempinis marazmas

Lempinis marazmas portretas
Kodėl paskutiniu metu automobiliai dažnai užsiliepsnoja? Ar tai ne nuolatinio artimųjų šviesų naudojimo pasekmė? Švedijoje skaičiau ekspertų išvadą dėl automobilio gaisro. Nurodyta priežastis: dėl nestandartinių lempučių naudojimo (Švedijoje irgi visą parą su šviesom) perkaitę ir sutrūkinėję laidai. Dėl to, automobiliui stovint, įvyko trumpas sujungimas. Dėl tokios išvados draudimas savininkui atsisakė padengti nuostolius. Panašias išvadas padarė ir Austrijos ekspertai. Tai buvo viena iš priežasčių, dėl kurių ten nuo 2008-01-01 artimųjų šviesų dieną buvo atsisakyta. Daugelio automobilių instaliacija nėra pritaikyta nuolatiniam šviesų naudojimui. Ypač, kai naudojamos nefirminės lemputės, kurių galingumas didesnis, negu nurodyta, laidai perkaista, sutrūkinėja, užsiteršia, arba net išsilydo. Rezultatas - trumpas sujungimas ir gaisras. Vieno iš garažų bendrijos kaimynui būtent taip ir nutiko. Laimei, laiku spėjo užgesinti. Tiktai laidų pynė apdegė.

tomas

tomas portretas
Artimom sviesom didelis NE. Nejaugi dienos metu blogai matosi ka su sviesom vazinejam? jaigu taip tai vaziuokit su autobusu

švancai

švancai portretas
čia naftos pramonės lobistai pasistengė įvesti automobiluose šviesas ir dienos metu.įtariu kad paskaičiavus kiek vilniaus auotomobiliai išnaudoja vatų šviesoms,gautusi neblogai apšviestas vilnius tamsiu paros metu.tai milijonai litų.ir visa elektra būtu pagaminta iš auto kuro kuris apmokestintas ne tik PVM ,bet ir akcizu.valdžia irgi turėjo būti už.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių