Praėjusią parą liepsnojo automobiliai

Praėjusią parą ugnis nuniokojo net dešimt transporto priemonių. Šilutės rajone sudegusiame automobilyje rastas apdegusio žmogaus kūnas, o Vilniuje kilęs automobilio gaisras „Maximos“ aikštelėje sutraukė minias smalsuolių ir visą būrį ugniagesių.

Vakare buvo gautas pranešimas, kad Šilutės rajono pakelėje, maždaug kilometro atstumu nuo Šilgalių kaimo, rastas visiškai sudegęs lengvasis automobilis ,,Audi 80” su smarkiai apdegusiu žmogaus kūnu. Manoma, kad tai netoliese gyvenusio 70-mečio vyro palaikai. Ugniagesiai šio gaisro negesino, o atvykę tyrėjai nustato šios nelaimės priežastis.

Dar 3 lengvieji automobiliai Šilutėje, Tilžės gatvėje, liepsnojo praėjusią naktį. Čia dėl elektros instaliacijos gedimo užsidegė vienas iš stovinčių automobilių, o vėliau įsiplieskusi ugnis sunaikino dar dvi šalia stovinčias mašinas.

Šiąnakt Šilutės ugniagesiams teko gesinti dar vieną gaisrą, kilusį Kintų miestelyje. Čia, kaip įtariama, buvo padegtas, vieno aukšto medinis gyvenamasis namas, kuriame gyveno dvi šeimos su 5 nepilnamečiais vaikais. Laimei, žmonės šiame gaisre nenukentėjo, tačiau ugnis smarkiai nusiaubė pastatą. Sudegė namo stogas, pradegė perdengimas, kambariai ir juose buvę baldai bei namų apyvokos daiktai buvo sulieti vandeniu. Ir šio gaisro aplinkybės tiriamos.

Gyvenamasis namas praėjusią naktį liepsnojo ir Biržų rajono Naciūnų kaime. Ir čia ugniagesiams atskubėjus į įvykio vietą, pastato stogas jau buvo apsiaustas įsiplieskusių liepsnų. Ugnis supleškino stogą, išdegė pastogėje įrengti gyvenamieji kambariai, sugadintos ir pirmojo aukšto gyvenamosios patalpos. Gaisro priežastys aiškinamos.

Apleistas bei šiuo metu nenaudojamas gyvenamasis namas degė šiąnakt ir Anykščių rajono Pagirių kaime. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastatas jau skendėjo liepsnose. Medinio namo nepavyko išsaugoti, tačiau nuo ugnies buvo apginti netoli stovinčios kaimyninės sodybos pastatai. Įvykis tiriamas.

Vakar pavakary Pasvalio rajono Mikoliškio kaime užsidegė didelis jungtinis ūkinis pastatas. Per gaisrą apdegė daržinės tvarto stogas bei sienos, išdegė malkinė su malkomis. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Praėjusią parą ugnis nuniokojo net 10 transporto priemonių. Paminėtinas gaisras, kilęs vakar vakare Vilniuje, Mindaugo gatvėje, prie ,,Maximos” parduotuvės esančioje automobilių aikštelėje. Čia užsiliepsnojo ir išdegė  lengvasis automobilis BMW, o nuo jo apdegė dar du šalia stovintys lengvieji automobiliai ,,Renault Megane” ir ,,Audi 80”. Įvykis tiriamas.


Šiame straipsnyje: gaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių