Po vagystės iš namo - automobiliu į mirtį

Keturi panevėžiečiai, ketvirtadienį apvogę namą Pasvalio rajone, sprukdami iš įvykio vietos automobiliu, kelyje apvirto. Du jauni žmonės žuvo, vienas sužeistas, ketvirtą miške surado pasieniečių šuo Radžas.

13.36 val. Pasvalio rajone, Tetervinų kaime, namo grįžęs šeimininkas rado name išmėtytus daiktus ir apie vagystę pranešė policijai.

Pranešimą apie kaime automobiliu „Audi A6" važinėjančius pašalinius asmenis pirmieji gavo Valstybės sienos apsaugos tarnybos Šiaulių rinktinės Pasvalio užkardos pasieniečiai, kurie gautą informaciją perdavė policijos pareigūnams.

Pasvalio rajono policijos komisariato patruliai, kriminalistai, turėdami įtartino automobilio duomenis, blokavo kelius ir laukė pasirodančių neprašytų svečių.

Tačiau, jau po trijų minučių ( 13.39 val.) Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato budėtojams paskambinęs anonimas pranešė, kad Pasvalio rajone, 67-ąjame kelio Šiauliai-Pakruojis-Pasvalys kilometre, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto automobilis „Audi A6", kad yra sužeistų ar net žuvusių žmonių.

Į įvykio vietą atskubėję pareigūnai šalia apvirtusio automobilio rado du žuvusius panevėžiečius - pirminiais duomenimis tai H. Z. (gim. 1988 m.) ir A. B. (gim. 1982 m.). Dar vienas panevėžietis 1988 metais M.K. buvo sužeistas.

Šalia apvirtusio automobilio voliojosi ir iš namo Tetervinų kaime pavogti daiktai.

Apžiūrėję įvykio vietą, pareigūnai rado ir dar vieno žmogaus pėdsakus, vedančius miško link. Policijos pareigūnams į pagalbą atskubėjo Valstybės sienos apsaugos tarnybos Šiaulių rinktinės Pasvalio užkardos pasieniečiai ir jų pagalbininkas šuo Radžas, kuris ir surado miške pasislėpusį dar vieną tragedijos dalyvį - panevėžietį A. B. (gim. 1983 m.).

Neabejingus kaimyno nelaimei gyventojus, policijos pareigūnus ir pasieniečius suvienijo bendras tikslas - išaiškinti vagystės kaltininkus, deja, likimas dviems įtariamiesiems paskelbė savo nuosprendį.


Šiame straipsnyje: po vagystėsavarijamirtys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių